Rivalul american al Mercedes-ului S-Class a ajuns in Europa. Cum arata si cat costa el

Rivalul american al Mercedes-ului S-Class a ajuns in Europa. Cum arata si cat costa el
  • Rivalul american al Mercedes-ului S-Class a ajuns in Europa
  • Noul Cadillac CT6 porneste de la 73.500 euro
  • Clientii vor avea la dispozitie o singura motorizare
Distribuie pe Facebook

Aproximativ 14 luni de la debutul sau oficial din cadrul Salonului Auto de la New York, rivalul american al Mercedes-ului S-Class trece Oceanul Atlantic si ajunge pe continentul european.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 73.500 euro, noul Cadillac CT6 se bucura exclusiv de serviciile unei unitati twin-turbo cu sase cilindri in V si capacitate de trei litri, ce livreaza rotilor undeva in jurul a 417 cai putere si 555 Newton-Metri.

O transmisie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se astfel in numai 5.7 secunde, conform comunicatului oficial de presa.

Cadillac CT6 - Versiunea EuropeanaCadillac CT6 - Versiunea Europeana

Acelasi rival american al Mercedes-ului S-Class se mai poate lauda, de asemenea, si cu o viteza maxima de aproximativ 240 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 9.6 si 9.8 litri la 100 km in functie de versiunea de echipare.

In ceea ce priveste departamentul tehnologic, noul Cadillac CT6 impresioneaza in special prin suspensia ajustabila dotata cu amortizoare magnetoreologice, respectiv prin directia ce permite inclusiv virarea puntii spate.

Pentru cei impatimiti de gadgeturi, singurele detalii care conteaza cu adevarat constau in ecranul tactil de 10.2 inch al sistemului de infotaiment si, bineinteles, in instalatia audio Panaray compusa din nici mai mult, nici mai putin de 34 de difuzoare.

Cadillac CT6 - Versiunea Europeana

Si cum nu am apucat deja sa mentionam, o facem chiar acum: acelasi rival american al Mercedes-ului S-Class dispune si de internet prin conexiune 4G LTE, plus camere video ce surprind si inregistreaza imagini la 360 de grade.

La final ne concentram asupra dimensiunilor, noul Cadillac CT6 anuntand in cadrul acestui capitol o lungime de 5.184 milimetri, o latime de 1.880 milimetri, o inaltime de 1.472 milimetri si, nu in ultimul rand, un ampatament de 3.109 milimetri.

Cadillac CT6 - Versiunea EuropeanaCadillac CT6 - Versiunea Europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (72) Poze Cadillac CT6 - Versiunea Europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2016