Romanii vor tabari pe el. Noul SUV Honda are consum "de masina mica" si lista de dotari standard kilometrica

Romanii vor tabari pe el. Noul SUV Honda are consum "de masina mica" si lista de dotari standard kilometrica
  • Honda a publicat preturile aferente pietei din Romania
  • Este disponibil atat cu tractiune fata cat si 4x4
  • Soferul are la dispozitie trei moduri de rulare
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat lista de preturi pentru noul CR-V Hybrid aferenta pietei din Romania. SUV-ul poate fi comandat atat cu tractiune pe puntea fata cat si cu tractiune integrala.

Salonul Auto de la Paris a marcat debutul european al noului Honda CR-V Hybrid, iar acum aflam si preturile aferente pietei din Romania. La noi in tara, SUV-ul este disponibil in trei niveluri de echipare (Elegance, Lifestyle si Executive) si costa cel putin 34.000 de euro.

Honda CR-V Hybrid

Clientii pot opta pentru o singura motorizare si anume una hibrid, formata dintr-un motor pe benzina de 2.0 litri i-VTEC, o unitate electrica si un pachet de baterii care dezvolta impreuna 184 de cai putere si 315 Nm cuplu. Partea buna este ca SUV-ul poate fi comandat atat cu tractiune pe puntea fata cat si cu una integrala.

Versiunea de top CR-V Hybrid cu tractiune 4x4 si nivelul de echipare Executive costa de la 43.000 de euro in sus.

Honda CR-V Hybrid

Cat despre transmisie, Honda ofera o cutie de viteze cu raport fix, despre care sustine ca este mai rafinata decat cutia e-CVT intalnita pe majoritatea vehiculelor hibride. Din acest pachet propulsor nu lipseste un motor/generator secundar.

Honda CR-V Hybrid

Consumul declarat de producator pentru versiunea cu tractiune fata este de 5.3 litri/100 de kilometri, respectiv 5.5 litri/100 de kilometri pentru cea cu tractiune integrala.

Honda CR-V Hybrid

Pentru o experienta de condus unica, soferul are la dispozitie tehnologia Multi-Mode Drive cu ale sale trei moduri de rulare: EV Drive presupune rularea cu motorul termic oprit, propulsia fiind asigurata de motorul electric alimentat cu energia inmagazinata in baterii. In Hybrid Drive, motorul conventional alimenteaza generatorul secundar care suplimenteaza energia din baterii. Cel de-al treilea mod de rulare este Engine Drive care utilizeaza atat resursele motorului electric cat si pe cele ale propulsorului pe benzina pentru performante maxime.

Honda CR-V Hybrid

Spuneam in titlu ca noul Honda CR-V Hybrid are o lista de dotari standard kilometrica. Asta inseamna mai exact ca vine cu faruri si stopuri cu LED, jante din aliaj de 18 inch, scaune fata incalzite, oglinzi rabatabile electric si incalzite, camera pentru marsarier, senzori de parcare, senzori de ploaie si lumina, climatizare pe doua zone, sistem audio cu 9 incinte, navigatie Garmin, sistem multimedia cu display de 7 inch, sistem de recunoastere a semnelor de circulatie, cruise control adaptiv, sistem pentru avertizare la parasirea benzii de rulare, sistem automat de franare cu functie pentru detectarea pietonilor si sistem de asistare la pornirea din rampa.

Honda CR-V Hybrid

Primele exemplare CR-V Hybrid vor ajunge in showroom-urile Honda din Romania in primavara anului viitor.

Honda CR-V Hybrid

Honda CR-V Hybrid

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Honda CR-V Hybrid
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2018