S-a aflat cati cai putere va avea noul Golf GTI! Fanii Volkswagen vor fi dezamagiti

S-a aflat cati cai putere va avea noul Golf GTI! Fanii Volkswagen vor fi dezamagiti
  • S-a aflat cati cai putere va avea noul VW Golf GTI
  • Un document de pe Instagram vorbeste despre 245 CP
  • Materialul ajuns in public a dat de gol si varianta R
Distribuie pe Facebook

Documentul respectiv ofera informatii pretioase inclusiv despre specificatiile tehnice ale versiunilor GTD, GTE, GTI TCR si chiar R.

La doar cateva ore de la publicarea primei fotografii reale a viitorului Golf GTI, un nou document ce contine informatii pretioase despre urmatorul hot-hatch de la Volkswagen isi face aparitia pe internet. Publicata la randul ei pe Instagram, imaginea in cauza "vorbeste" despre puterea maxima a masinii in cauza.

Care ar trebui sa se ridice la 245 de cai, "storsi" dintr-un motor turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, daca valorile respective sunt adevarate.

Acelasi document publicat pe Instagram in urma cu numai cateva momente "surprinde" inclusiv puterea maxima a celorlalte versiuni de performanta construite pe platforma celei mai recente generatii a legendarului Volkswagen Golf. Drept urmare, putem spune inca de pe acum ca viitorul GTI TCR, de exemplu...

... va miza, din nou, pe serviciile unui motor turbo cu patru cilindri si capacitatea de doi litri, proiectat insa pentru a dezvolta undeva in jurul a 300 de cai.

Intr-un final, din poza publicata pe Instagram mai aflam si ca puterea maxima a urmatorului Volkswagen Golf GTD nu va depasi 200 de cai, pe cand clientii modelului GTE vor avea la dispozitie aproximativ 245 CP. Cu conditia ca informatiile ajunse pe internet in aceasta dupa-amiaza sa se si dovedeasca a fi adevarate.

Persoanele care opteaza pentru varianta de top R vor fi cei mai castigati din punctul de vedere al cailor putere prezenti la datorie: 333 de cai.

Distribuie pe Facebook
mai multe