S-a lansat si in Romania. Cea mai accesibila versiune costa putin peste 13.000 de euro

S-a lansat si in Romania. Cea mai accesibila versiune costa putin peste 13.000 de euro
  • Noua Kia Stonic porneste in Romania de la 13.709 euro
  • Versiunea de baza ofera un motor 1.2 GSL de 84 CP
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv sase airbag-uri
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard include un total de sase airbag-uri, aer conditionat manual, dar si geamuri fata cu actionare electrica sau sistem multimedia cu display de sapte inch.

La mai putin de o luna si jumatate de la premiera sa publica, celebrata cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, noua Kia Stonic a fost lansata si pe piata din Romania.

Masina sud-coreeana, care concureaza impotriva unor nume precum Nissan Juke, SEAT Arona sau Volkswagen T-Roc, are un pret de pornire de 13.709 euro, in schimbul careia ofera o motorizare 1.2 GSL de 84 CP.

Kia Stonic- Imagini oficiale

In dotarea celei mai accesibile versiuni se mai regasesc, de asemenea, si o cutie manuala cu cinci rapoarte, un sistem de jante din otel pe 15 inch, sase airbag-uri, aer conditionat manual si geamuri fata cu actionare electrica.

Camera pentru marsarier, scaunele fata cu incalzire, volanul imbracat in piele si sistemele de siguranta activa precum franarea autonoma de urgenta sau monitorizarea unghiului mort sunt disponibile in mod optional.

Exceptand unitatile aspirate de 1.2 si 1.4 litri - cu mentiunea ca cel din urma dezvolta o putere maxima de 100 CP, noua Kia Stonic poate fi comandata si in compania unei benzinar turbo 1.0 T-GDI cu 120 CP sub capota.

Alternativa sud-coreenilor la Nissan Juke, SEAT Arona si Volkswagen T-Roc este oferita, deloc surprinzator, si intr-o varianta cu propulsie diesel, comercializata sub indicativul 1.6 DSL si cu 110 CP prezenti la datorie.

Transmisia manuala cu cinci trepte ce insoteste motorul 1.2 GSL de 84 CP este inlocuita pe celelalte motorizari cu o cutie manuala in sase rapoarte, in timp ce un sistem de tractiune integrala nu este oferit nici macar optional.

Kia Stonic- Imagini oficiale

Kia Stonic- Imagini oficiale

Kia Stonic- Imagini oficiale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (31) Poze Kia Stonic- Imagini oficiale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Octombrie 2017