S-a lansat si pe piata din Romania! Noua masina de lux concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class

S-a lansat si pe piata din Romania! Noua masina de lux concureaza cu Audi A4, BMW Seria 3 si Mercedes C-Class
  • Noul Volvo a fost lansat si pe piata din Romania
  • Preturile de vanzare pornesc de la 39.655 de euro
  • Clientii vor avea la dispozitie doar trei motorizari
Distribuie pe Facebook

La mai bine de trei luni distanta de la premiera mondiala din cadrul Salonului Auto International de la Geneva, cea de-a doua generatie a modelului Volvo V60 a ajuns si in Romania. La un pret care pleaca de la aproape 40.000 de euro.

Audi A4 Avant, BMW Seria 3, dar si versiunea in cinci portiere a modelului Mercedes C-Class au de infruntat un nou adversar in lupta pentru suprematie. Este vorba despre generatia cu numarul doi a suedezului Volvo V60, lansata de curand si pe piata auto din Romania.

Preturile de vanzare pornesc de la 39.655 de euro, iar meniul de baza include o motorizare turbodiesel de doi litri si 150 de cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte. Pentru aproximativ 3.200 de euro in plus este disponibila varianta D4, cu 190 CP sub capota.

Unitatea T6 cu turbina, compresor mecanic si 310 cai putere este singura optiune pe benzina oferita la momentul de fata. Aceasta este, de altfel, si singura versiune livrata in compania unui sistem de tractiune integrala, asa ca si nota de plata este pe masura: de la 50.985 de euro.

Indiferent de motorul, dar si echiparea pentru care s-a optat, cea mai noua generatie a suedezului Volvo V60 dispune de faruri cu tehnologie LED, dar si jante din aliaj pe 18 inch ori climatizare automata. Standard sunt, de altfel, si volanul din piele ori instalatia audio cu zece difuzoare.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International desfasurat la Geneva in perioada 8 - 18 martie, concurentul modelelor Audi A4 Avant, BMW Seria 3 Touring si Mercedes C-Class Wagon iese in evidenta printr-un aspect familiar, puternic inspirat de seria 90.

Celebrele blocuri optice care integreaza Ciocanul lui Thor, grila frontala de dimensiuni generoase sau aripile posterioare bine conturate se numara printre principalele atractii ale exteriorului, in timp ce interiorul impresioneaza in special prin tableta de la nivelul consolei centrale.

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Volvo V60 - Poze de la Geneva

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Noul Volvo V60
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2018