S-a mai risipit un mister. Uite cum arata interiorul noului Jeep Wrangler

S-a mai risipit un mister. Uite cum arata interiorul noului Jeep Wrangler
  • Primele imagini cu cabina noului Jeep Wranger au ajuns pe internet
  • Modelul american promite o calitate crescuta a materialelor interioare
  • Anterior au fost publicate mai multe fotografii oficiale cu exteriorul
Distribuie pe Facebook

Potrivit celor mai recente informatii, lansarea modelului american a fost programata pentru data de 29 a lunii noiembrie. Premiera publica va avea loc cateva zile mai tarziu, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles.

Seria dezvaluirilor cu privire la generatia urmatoare a modelului Jeep Wrangler continua astazi cu un nou episod. Este vorba, mai precis, despre doua fotografii care surprind plansa de bord si scaunele din piele ale off-roader-ului american.

Pe langa aspectul imbunatatit si noile dotari, informatiile publicate astazi de oficialii companiei auto de peste Ocean vorbesc inclusiv despre o crestere a calitatii materialelor si confortului. Daca este adevarat sau nu, vom afla in trei saptamani.

Urmatoarea generatie a modelului Jeep Wrangler va debuta in premiera mondiala la data de 29 a lunii noiembrie. Lansarea publica va avea loc doar cateva zile mai tarziu, in cadrul Salonului Auto desfasurat la Los Angeles intre 1 si 10 decembrie.

Intre timp, oficialii companiei de peste Ocean au publicat si trei imagini ale exterior. Comparativ cu versiunea actuala, off-roader-ul german a primit un design mai modern si mai aerodinamic, fara a renunta insa la detaliile care il caracterizeaza.

La momentul de fata nimeni nu poate spune cu exactitate cum va arata gama de motorizari a noului Jeep Wrangler, singurele date in acest sens luand forma unor zvonuri. Zvonuri care anunta disponibilitatea a doua unitati pe benzina si un diesel.

Mai exact, se pare ca viitorii clienti vor fi nevoiti sa aleaga intre un benzinar turbo de doi litri, un benzinar aspirat cu capacitatea de 3.6 litri si un turbodiesel de trei litri. Cu putin noroc, vor exista in continuare doua optiuni la nivel de transmisie.

Jeep Wrangler - Poze interior

Jeep Wrangler - Poze interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2017