S-au inghesuit sa o pozeze. Mercedes si-a scos noua masina pe strazi cu o grafica speciala a la Need for Speed

  • Mercedes a publicat noi imagini teaser cu AMG GT Sedan
  • Masina a aparut pe strazi alaturi de o grafica speciala
  • Debuteaza oficial pe 6 martie la Geneva
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a scos pe strazi un prototip al noului AMG GT Sedan "imbracat" intr-o grafica speciala. Debutul oficial va avea loc la inceputul lunii martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Mercedes-Benz continua sesiunea de teasing pentru noul AMG GT Sedan, sau cu alte cuvinte inlocuitorul CLS-ului 63 AMG. Asadar, dupa ce ni l-au aratat in tunelul de vant unde i-au demonstrat aerodinamicitatea, nemtii l-au scos acum pe strazi alaturi de o grafica speciala inspirata parca din seria Need For Speed.

Mercedes-AMG GT Sedan

Folia neagra cu aspect mat si acele "flacari" verzi ii scot si mai bine in evidenta liniile agresive, forma blocurilor de lumini, asa-numita grila frontala Panamericana, capota sculptata, aripa spate relativ discreta, design-ul spoiler-ului spate si nu in ultimul rand, difuzorul de aer.

Mercedes-AMG GT Sedan

Din pachetul noului AMG GT Sedan, sau Four-Door GT Coupe cum le place nemtilor sa il numeasca, care urmeaza sa rivalizeze cu Porsche Panamera nu lipsesc jantele supradimensionate specifice diviziei de performanta a brand-ului din Stuttgart sau sistemul de evacuare cu patru iesiri.

Mercedes-AMG GT Sedan

Asa cum bine stii, sub capota vom regasi un propulsor V8 biturbo de 4.0 litri, care ar putea primi si o configuratie plug-in hybrid. Aceasta se va afla cel mai probabil in partea superioara a gamei si va oferi peste 800 de cai putere.

Mercedes-AMG GT Sedan

Debutul oficial va avea loc pe 6 martie, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, insa cu siguranta nemtii de la Mercedes vor publica putin mai devreme pe internet primele informatii si imagini cu masina in toata splendoarea ei.

Mercedes-AMG GT Sedan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-AMG GT Sedan
mai multe