S-au ingramadit sa vada masina care concureaza cu Mercedes S-Class. Cum arata in realitate versiunea sport

S-au ingramadit sa vada masina care concureaza cu Mercedes S-Class. Cum arata in realitate versiunea sport
  • Cadillac prezinta la New York versiunea CT6 V-Sport
  • Modelul american ascunde sub capota un V8 de 550 CP
  • Livrarea puterii maxime se face catre ambele punti
Distribuie pe Facebook

Fisa tehnica aduce in prima plan un benzinar V8 twin-turbo de 4.2 litri si 550 de cai putere, cuplat la o transmisie automata cu zece rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Chiar daca au trecut numai trei ani de la prima ei aparitie in public, actuala nava amiral a companiei Cadillac a primit o versiune imbunatatita cu ocazia Salonului Auto International ce se desfasoara zilele acestea la New York.

Pe langa noutatile intalnite atat la nivel estetic, cat si tehnologic, limuzina CT6 - care concureaza impotriva unor nume precum Audi A8, BMW Seria 7 sau Mercedes S-Class, se mai poate lauda acum si cu o prima versiune sport.

Este vorba, mai precis, despre o varianta comercializata sub denumirea V-Sport, care gazduieste in compartimentul motor o unitate V8 twin-turbo de 4.2 litri, care dezvolta nici mai mult, nici mai putin de 550 CP si 850 Nm.

Livrarea valorilor maxime se face catre toate cele patru roti prin intermediul unei cutii automate cu zece rapoarte, astfel ca performantele sunt dintre cele mai impresionante: acceleratia de la 0 la 100 km/h dureaza doar <5 secunde.

Totodata, noua versiune sport Cadillac CT6... V-Sport mai beneficiaza si de o suspensie cu amortizoare magnetoreologice, de un sistem de franare compus din elemente marca Brembo, dar si de diferential cu alunecare limitata.

Din punct de vedere estetic, spoilerele fata / spate agresiv stilizate, pragurile laterale proeminente si jantele din aliaj de pana la 20 de inch se numara - alaturi de evacuarea cvadrupla, printre principalele atractii ale exteriorului.

In cabina, departe de privirile curiosilor, se ascund padele pentru schimbarea treptelor de viteza, scaune fata cu suport lateral marit, plus ornamente specifice pentru panoul de bord si display de 10 inch cu rezolutia 1080p.

Cadillac CT6 V-Sport - Poze reale

Cadillac CT6 V-Sport - Poze reale

Cadillac CT6 V-Sport - Poze reale

Cadillac CT6 V-Sport - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Cadillac CT6 V-Sport - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2018