S-au razgandit japonezii. Eclipse Cross primeste un facelift si va fi disponibil inclusiv in Romania

S-au razgandit japonezii. Eclipse Cross primeste un facelift si va fi disponibil inclusiv in Romania
  • Modificari minore de design
  • Versiune plug-in hybrid
  • Va fi disponibil inclusiv in Romania
Distribuie pe Facebook

Mitsubishi Eclipse Cross a primit un facelift si va fi disponibil inclusiv in Romania, din 2021. In plus, clientii au la dispozitie si o versiune plug-in hybrid.

In urma cu trei ani, Mitsubishi anunta intoarcerea denumirii Eclipse in gama de modele, dar nu sub forma unui nou model sport - asa cum sperau fanii - ci a unui SUV compact.

Eclipse Cross, pentru ca asa a fost denumit, a debutat oficial in cadrul celei de-a 87-a editii a Salonului Auto de la Geneva.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift

Acum a primit un facelift iar producatorul japonez a anuntat ca va fi comercializat si in Europa. Asta chiar daca Mitsubishi anunta, in urma cu ceva timp, ca va reduce gradual gama de modele oferite in Europa iar presa internationala specula ca si Eclipse Cross se afla pe lista.

La nivel estetic, Eclipse Cross facelift are o grila frontala usor redesenata, faruri mai inguste si stopuri cu design nou, toate inspirate de filosofia de design Dynamic Shield a marcii.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift

In interior, pasagerii vor regasi, printre altele, un ecran touch cu diagonala de 8 inch, pozitionat mai aproape de sofer si de pasagerul din fata.

In ceea ce priveste gama de motorizari, Mitsubishi Eclipse Cross va putea fi comandat si intr-o versiune plug-in hybrid. Aceasta va ajunge inclusiv in Romania incepand din prima parte a anului 2021.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift

Sistemul de propulsie este format dintr-un motor de 2.4 litri, pe benzina, si doua unitati electrice (cate una pe fiecare punte) dar din pacate japonezii nu au anuntat valorile pentru putere si performante. Acelasi ansamblu echipeaza si Outlander PHEV, in cazul sau dezvoltand 224 de cai putere.

Amatorii de propulsoare conventionale vor avea in continuare la dispozitie agregatul pe benzina de 1.5 litri cu 163 de cai putere dar nu stim inca daca acesta va fi oferit si in Europa.

Mitsubishi Eclipse Cross facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe