S-au straduit atata timp sa-l tina ascuns. Primele imagini cu 911 GT3 Touring au fost scapate pe internet

  • Noul 911 GT3 Touring a fost scapat pe internet
  • Imaginile au fost sterse la scurt timp
  • Debuteaza la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu ceea ce pare a fi Porsche-ul 911 GT3 Touring au aparut cu putin timp in urma pe un site din Germania. Acestea au fost sterse imediat, insa nu inainte de a fi preluate de toti fanii brand-ului din Stuttgart.

Familia legendarei sportive 911 urmeaza sa se mareasca in contextul in care Porsche pregateste o versiune mai cuminte a extremului GT3. Constructorul german a facut o miscare identica in 1973, atunci cand modelul 911 Carrera RS 2.7 a fost imblanzit cu o varianta Touring.

Porsche 911 GT3 Touring Package

De acelasi tratament va avea parte si actuala generatie 911 GT3. In ciuda eforturilor nemtilor de a pastra suspansul pana la lansarea oficiala de la Frankfurt, primele imagini cu aceasta au fost scapate cu putin timp in urma pe internet. "Vinovat" de aceasta scurgere de informatii se face site-ul german Auto-Presse, care a sters imediat pozele, insa din cate se poate observa nu indeajuns de repede.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Cea mai notabila schimbare este renuntarea la aripa spate supradimensionata si inlocuirea ei cu un eleron activ, mult mai discret. Lista de optionale este una cuprinzatoare, si include printre altele, pachetul Chrono, frane ceramice sau sistemul care ridica puntea fata. Partea cea mai buna este pretul de pornire va ramane neschimbat, in ciuda acestor modificari.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Sub capota noului 911 GT3 Touring regasim acelasi propulsor de 4.0 litri, Boxer, ca si in cazul versiunii GT3 standard, capabil de 500 de cai putere si 460 Nm cuplu. Singura diferenta, daca e sa ne luam dupa zvonuri, este ca aceasta varianta mai cuminte va fi disponibila numai impreuna cu o transmisie manuala cu sase trepte, la fel ca si 911 R.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Standul Porsche din cadrul Salonului Auto de la Frankfurt va fi destul de aglomerat, cei prezenti putand admira pe langa acest 911 GT3 Touring, si noul SUV Cayenne sau un 911 Speedster despre care am tot auzit in ultima perioada.

Porsche 911 GT3 Touring Package

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Porsche 911 GT3 Touring Package
mai multe