Sa fie oare acesta noul Megane RS?

Sa fie oare acesta noul Megane RS?
  • Mai multe fotografii ce surprind urmatorul Renault Megane RS au ajuns pe internet
  • Sursa de provenienta a imaginilor ramane necunoscuta, asa ca nu putem confirma autenticitatea lor
  • Cert este ca actualul model va ramane in productie pana la sfarsitul anului 2016
Distribuie pe Facebook

Mai multe fotografii ce surprind urmatoarea generatie a modelului Renault Megane RS au dat buzna pe internet in cursul acestei dupa-amiezi.

Imaginile cu pricina surprind atat exteriorul, cat si (o parte din) interiorul hot-hatch-ului francez, oferindu-ne astfel o impresie clara despre surprizele estetice pe care ni le-a pregatit rivalul noii Honde Civic Type R.

Exista insa o mare dilema cu privire la aceste fotografii: care este sursa lor de provenienta? Sunt reale sau reprezinta doar imaginatia unui designer talentat in manuirea Photoshop-ului?

Un raspuns care sa lamureasca situatia imaginilor care au dat buzna pe internet in cursul acestei dupa-amiezi lipseste cu desavarsire pentru moment, asa ca o sa aruncam o privire in urma si...

Renault Megane RS - Primele pozeRenault Megane RS - Primele poze

... o sa reamintim cele spuse de seful RenaultSport: un nou Renault Megane RS nu va sosi prea curand, compania preferand sa continue comercializarea actualei generatii pana la sfarsitul anului 2016.

Drept urmare, este destul de putin probabil ca primele poze oficiale ale urmatoarei reiteratii a hot-hatch-ului francez sa fie publicate inca de pe acum.

Chiar si asa, realitatea nu ar trebui sa difere cu mult de aceste fotografii, inclusiv seful RenaultSport dezvaluind ca rivalul noii Honde Civic Type R va renunta la versiunea in trei usi pentru o varianta cu cinci portiere.

Acum ramane de vazut ce se va alege si de zvonurile care anunta o fisa tehnica presarata cu un motor turbo de 300 de cai putere, o cutie manuala cu sase trepte de viteza, plus un sistem de directie integrala.

Renault Megane RS - Primele poze

Renault Megane RS - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2015