Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Optima GT se lauda cu un 2.0 de 245 CP

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Optima GT se lauda cu un 2.0 de 245 CP
  • Noua Kia Optima GT debuteaza oficial in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt
  • Automobilul sud-coreean ofera un motor turbo de doi litri, 245 CP si 353 Nm
  • Sprintul de la 0 la 100 kilometri pe ora dureaza aproximativ 7.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Kia Optima soseste in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt intr-o noua generatie, oferita spre comercializare inclusiv alaturi de o motorizare turbo de doi litri si 245 de cai putere.

Anuntata oficial la sfarsitul lunii trecute, noua Kia Optima nu mai reprezinta nici un secret pentru nimeni. Cea de-a patra generatie a popularului model sud-coreean de clasa medie promite un interior spatios, plus tehnologii de ultima ora, toate luate si impachetate intr-unul dintre cele mai reusite exterioare ale segmentului in care mai concureaza si Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6 sau Volkswagen Passat.

Limitata la un benzinar aspirat de doi litri si 163 CP, respectiv un turbodiesel de 1.7 litri si 141 CP, gama de motorizari pe care noua Kia Optima o pune la dispozitia clientilor sai scartaie vizibil, cea de-a patra generatie a popularului model sud-coreean de clasa medie sperand totusi sa mai dreaga situatia prin proaspat versiune sportiva lansata cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt.

Animata de un 2.0 turbo de 245 CP si 353 Nm ce lucreaza impreuna cu o transmisie automata in sase rapoarte, noua Kia Optima GT - caci aceasta reprezinta principalul subiect al discutiei noastre, reuseste sa duca la indeplinire misiunea 0 - 100 km/h in numai 7.4 secunde. Tot pentru colectionarii de cifre, numere si valori maxime precizam si viteza de top, ce se ridica la 240 de kilometri pe ora.

Surprizele pregatite de Kia Optima pentru cei care-si doresc un automobil sport de talia unui Ford Mondeo, Opel Insignia, Mazda6 sau Volkswagen Passat nu se opresc insa aici, cea de-a patra generatie a popularului model sud-coreean de clasa medie oferind prin intermediul versiunii GT inclusiv o suspensie revizuita, respectiv un sistem de franare pe masura performantelor anterior enumerate.

Din punct de vedere estetic, noua Kia Optima GT adopta atat o pereche de spoilere agresiv stilizate, cat si un set de jante cu design unic. Fantele de aer de la nivelul aripilor laterale si eleronul subtil integrat in desgin-ul capotei portbagajului completeaza meniul exterior, pe cand interiorul propune numeroase detalii care sa (re)aminteasca de caracterul dinamic al sportivului sud-coreean de clasa medie.

Kia Optima GT

Kia Optima GT

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2015