Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noua Kia Sportage, imagini reale

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Noua Kia Sportage, imagini reale
  • Kia Sportage debuteaza la Frankfurt intr-o noua generatie
  • SUV-ul sud-coreean promite un plus de spatiu interior
  • Gama de motorizari include cinci optiuni
Distribuie pe Facebook

Alaturi de noua Optima, oficialii Kia au mai adus in cadrul Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Frankfurt si urmatoarea generatie a modelului Sportage.

Dupa cum precizam si acum trei saptamani, atunci cand primele sale fotografii si informatii au dat buzna in lumea internetului, SUV-ul sud-coreean se lauda cu un exterior "progresiv", inspirat de "contrastul dintre suprafetele netede si proeminente ale celor mai cunoscute avioane de lupta moderne".

Fiindca atunci ne-am amuzat pe cinste de gluma oficialilor de la Kia, de-aceasta data vom trece rapid mai departe, preferand sa anuntam in schimba ca gama de motorizari a noului Sportage se compune din doua motorizari pe benzina si trei motorina.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia SportageSalonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Sportage

Astfel, in functie de preferinte si generozitatea contului bancar, clientii SUV-ului sud-coreean vor opta fie pentru 1.6-le aspirat de 132 CP, fie pentru 1.6-le turbo de 177 CP. Sau, cine stie, poate pentru 1.7-le CRDi de 115 CP ori pentru acel 2.0 R de 136 CP si 373 Nm sau 184 CP si 400 Nm.

Cert este, indiferent de motorizarea aleasa, cea mai noua generatie a modelului Kia Sportage isi intampina pasagerii cu un plus de 30 mm la nivelul ampatamentului, care se traduce inclusiv printr-o crestere a capacitatii de incarcare a portbagajului cu 38 litri.

Pentru cei direct interesati, vanzarile SUV-ului sud-coreean vor lua startul in primul semetru al anului 2016, lista de preturi fiind pastrata pentru moment sub lacat.

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Sportage

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Sportage

Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Sportage

Sursa Foto: www.autoblog.com / www.carscoops.com

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Salonul Auto de la Frankfurt 2015: Kia Sportage
mai multe