Salonul de la Frankfurt 2015: Audi SQ5 TDI imbratiseaza trendul Plus

Salonul de la Frankfurt 2015: Audi SQ5 TDI imbratiseaza trendul Plus
  • Audi prezinta oficial noul SQ5 TDI Plus
  • Crossover-ul german ofera 340 CP si 700 Nm
  • Preturile pornesc de la 67.700 euro
Distribuie pe Facebook

In drumul sau catre performanta absoluta, Audi-ul SQ5 TDI a imbratisat trendul Plus si toate avantajele pe care acesta i le confera.

Astfel, spre deosebire de versiunea standard, noua varianta de echipare a crossover-ului sport din Ingolstadt aduce un plus de 27 CP, propulsorul V6 biturbodiesel prezent la datorie producand acum un total de 340 de cai putere.

Cuplul maxim a crescut si el de la 650 la 700 de Newton-Metri, astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h a coborat pana la 5.1 secunde. Viteza de top ramane in continuare limitata la 250 de kilometri pe ora.

Neschimbata este si formula ce presupune asocierea motorului de trei litri unei transmisii automate cu opt rapoarte, respectiv unui sistem de tractiune integrala, cu mentiunea ca celor doua detalii tehnice li se alatura de-aceasta data si un diferential sport pentru puntea spate.

Audi SQ5 TDI plusAudi SQ5 TDI plus

Schimbarile de ordin vizual se rezuma la finisarea mai multor elemente exterioare intr-un negru stralucitor, jantele de dimensiuni generoase si pielea Nappa cusuta sub forma de carouri reprezentand o alta caracteristica estetica a SQ5-ului TDI Plus.

Pentru cei cu adevarat pretentiosi insa, noua varianta de echipare a crossover-ului sport din Ingolstadt ofera un pachet special pe nume "Audi exclusive selection macaw blue", limitat la 100 de bucati.

Disponibila in schimbul unei sume deloc neglijabile, de aproximativ 12.000 de euro, optiunea cu pricina graviteaza in jurul nuantei macaw blue, folosita atat la nivelul caroseriei, cat si pentru cusaturile volanului in trei spite, respectiv scaunelor sport (si nu numai).

In ceea ce priveste pretul de achizitie al Audi-ului SQ5 TDI Plus, noua varianta de echipare a crossover-ului sport din Ingolstadt - care va putea fi admirata pentru prima oara de catre publicul larg la sfarsitul saptamanii viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, porneste de la 67.700 euro.

Audi SQ5 TDI plus

Audi SQ5 TDI plus

Audi SQ5 TDI plus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi SQ5 TDI plus
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Septembrie 2015