Salonul de la Frankfurt 2015: Borgward revine in actiune. Cum arata noul BX7

Salonul de la Frankfurt 2015: Borgward revine in actiune. Cum arata noul BX7
  • Compania Borgward aduce la Frankfurt prima sa masina din ultimii 52 de ani
  • Noul model al germanilor intruchipeaza un crossover capabil sa gazduiasca pana la sapte pasageri
  • Propulsia este asigurata de o unitate turbo de doi litri si 224 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Compania Borgward va prezenta in cadrul Salonului de la Frankfurt prima sa masina din ultimii 52 de ani. Botezat BX7, noul model al germanilor intruchipeaza un crossover capabil sa gazduiasca pana la sapte pasageri.

Nostalgicii industriei auto de altadata vor avea parte de o revedere emotionanta la sfarsitul saptamanii viitoare, atunci cand oficialii Borgward planuiesc sa prezinte in fata publicului larg prima lor masina din ultimii 52 de ani.

Sustinuta financiar de chinezii de la Foton, compania germana va sosi in cadrul evenimentului IAA Cars - programat sa se desfasoare intre 19 si 27 septembrie, alaturi de noul BX7, un crossover capabil sa gazduiasca pana la sapte pasageri.

Borgward BX7Borgward BX7

Caracterizat de un design impunator, ce isi gaseste sursa de inspiratie in modele precum Audi Q5 sau Mazda CX-5, automobilul ce marcheaza revenirea Borgward in prim planul industriei auto este pus in miscare de un propulsor cu capacitate de doi litri.

Unitatea turbo pe benzina lucreaza alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj pentru a livra tuturor celor patru roti undeva in jurul a 224 de cai putere, conform comunicatului de presa ce descrie noul BX7.

Din pacate, informatiile referitoare la timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv valorile din dreptul vitezei maxime sau a consumului mediu de carburant lipsesc cu desavarsire la acest moment. Compania germana a precizat, in schimb, ca surprizele nu se vor opri aici.

Intr-o alta ordine de idei, oficialii Borgward isi propun sa mai expuna cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt si o versiune cu propulsie hibrida, ce completeaza unitatea turbo de doi litri anterior mentionata cu un motor electric. Totul pentru o putere maxima de 401 CP.

Masurand aproximativ 4.7 metri in lungime si dispunand de numeroase tehnologii de ultima ora, precum pilot automat adaptiv sau camera cu vedere la 360 de grade, noul BX7 va fi disponibil la vanzare chiar din 2016, initial in China si pe pietele emergente, ce-i drept - clientii europeni avand de asteptat pana in 2017.

Borgward BX7

Borgward BX7

Borgward BX7

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Borgward BX7
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Septembrie 2015