Saracii bogati au primit un Range Rover cu motor de doi litri si consum de 2,8 la suta

Saracii bogati au primit un Range Rover cu motor de doi litri si consum de 2,8 la suta
  • Land Rover lanseaza o versiune imbunatatita a modelului Range Rover
  • Off-roader-ul britanic primeste noutati majore la nivelul tehnologic
  • Clientii pot opta in premiera si pentru un sistem de propulsie plug-in hybrid
Distribuie pe Facebook

Cea de-a patra generatie a modelului Range Rover este ultima de pe o lista exclusivista plina cu... masini economice de lux.

Toamna, unii numara bobocii, in timp ce altii... facelift-urile lansate. La cea din urma categorie se inscrie si compania Land Rover care, la doar o saptamana distanta de la introducerea noului Range Rover Sport 2018, prezinta in fata lumii intregi o versiune imbunatatita a modelului full-size.

Comparativ cu varianta originala, al carei debut oficial a avut loc in vara anului 2012, cea de-a patra generatie a off-roader-ului britanic de mare succes se distinge prin spoilere subtil restilizate, plus optiuni proaspete la nivelul jantelor din aliaj. Mici modificari au fost operate, de asemenea, si la interior.

Range Rover Facelift

Range Rover Facelift

Marile surprize au insa legatura cu meniul tehnologic. Asemeni noului RRS 2018, versiunea imbunatatita a modelului full-size a primit faruri cu matrice de LED-uri si display-uri tactile in centrul consolei, care inlocuiesc butoanele fizice intrate aparent in dizgratia companiilor auto.

Spre deliciul norocosilor pasageri, cea de-a patra generatie a off-roader-ului britanic de mare succes s-a mai ales si cu scaune regandite pentru o doza extra de confort, dar si cu 25 de programe de masaj. Daca mai era nevoie de precizat, de-aceasta data nu lipseste nici internetul de mare viteza.

In ceea ce priveste gama de motorizari, versiunea imbunatatita a modelului Range Rover anunta in premiera un sistem de propulsie plug-in hybrid. Acesta combina un benzinar de doi litri cu un motor electric si un pachet de baterii de 13.1 kWh, rezultand astfel o putere maxima de 404 CP.

Respectiva configuratie ii permite celei de-a patra generatii a off-roader-ului britanic sa aiba un consum mediu de 2.8 litri la 100 de kilometri. Daca opteaza pentru modul complet electric, clientii au de asteptat la priza doua ore si 45 de minute inainte de a putea parcurge 51 de kilometri.

De cealalta parte, persoanele care nu pun accentul pe consum pot opta pentru o varianta SVAutobiography Dynamic. In aceasta aroma, versiunea imbunatatita a modelului Range Rover ofera un benzinar cu opt cilindri in V, compresor mecanic si capacitatea de cinci litri, ce dezvolta 565 de cai putere.

Range Rover Facelift

Range Rover Facelift

Range Rover Facelift

Range Rover Facelift

Range Rover Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (46) Poze Range Rover Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Octombrie 2017