Schita noului E-Class ne dezvaluie una-alta despre exteriorul masinii germane

Schita noului E-Class ne dezvaluie una-alta despre exteriorul masinii germane
  • Mercedes publica prima schita cu exteriorul noului E-Class
  • Automobilul german propune un design familiar, inspirat de actualele C si S-Class
  • Debutul oficial are loc saptamana viitoare, la Detroit
Distribuie pe Facebook

Mercedes continua campania de teasing a viitorului E-Class, cel mai nou material ce surprinde urmatoarea generatie a modelului german de clasa medie aflandu-se in stransa legatura cu exteriorul acestuia.

Lansarea noului Mercedes E-Class se apropie cu pasi repezi, urmatoarea reiteratie a popularului model german de clasa medie fiind asteptata sa debuteze oficial chiar la inceputul saptamanii viitoare.

Inainte insa de prima sa aparitie publica, ce se va "consuma" cu ocazia Salonului Auto International Nord-American desfasurat la Detroit intre 11 si 24 ianuarie, rivalul BMW-ului Seria 5 revine intr-o ultima imagine teaser.

Vorbim, mai exact, despre o schita ce surprinde liniile si formele exterioare ale noului Mercedes E-Class, ambele inspirate de ultimele generatii ale modelelor C, respectiv S-Class.

Astfel, daca vine vorba despre detalii remarcabile, grila frontala a radiatorului dotata cu doua lamele dispuse orizontal sau prizele de aer supradimensionate ale spoilerului ocupa un loc fruntas in acest top.

Nu vor trece insa neobservate nici capota bombata a motorului, blocurile optice alungite sau suprafetele proeminente de la nivelul profilului lateral, jantele in cinci spite completand meniul vizual. Cel putin in cazul de fata.

Cat despre departamentul interior, tinem sa reamintim ca acesta ne intampina printr-o combinatie de lux si sportivitate, noul Mercedes E-Class propunand in versiunea de top doua ecrane de cate 12.3 inch fiecare.

Gurile ventilatie rotunde, prezente intr-un numar total de sase, contribuie si ele din plin la savoarea speciala pe care o "emana" plansa de bord, lista cu ingrediente magice continuand cu cele 64 de nuante pentru lumina ambientala.

Urmatoarea reiteratie a popularului model german de clasa medie nu i-a uitat nici pe audiofili, acestia avand la dispozitie o varianta imbunatatita a sistemului Burmester cu tehnologie 3D surround.

Mercedes E-Class - Schita

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Ianuarie 2016