Se anunta o vara de cosmar pentru BMW Seria 4. Audi pregateste lansarea noului A5 Coupe

Se anunta o vara de cosmar pentru BMW Seria 4. Audi pregateste lansarea noului A5 Coupe
  • Audi pregateste lansarea unui nou A5 Coupe
  • Debutul oficial a fost programat pentru 2 iunie
  • Clientii vor putea opta si pentru un RS5
Distribuie pe Facebook

Cea de-a doua generatie a modelului A5 Coupe va fi lansata oficial la inceputul acestei veri, in cadrul unui eveniment special organizat de Audi chiar in Ingolstadt.

Dupa noua ani de activitate si sute de mii de exemplare vandute la nivel global, actualul A5 Coupe se pregateste sa-si ia ramas bun de la industria auto. O noua generatie a celebrului model sport de clasa medie va fi lansata chiar la inceputul lunii iunie, in cadrul unui eveniment special organizat de Audi in Ingolstadt.

Intre timp, producatorul german a publicat si cateva imagini teaser cu viitorul rival al BMW-ului Seria 4, cea mai recenta fotografie surprinzand design-ul blocurilor optice frontale - design care, intr-un mod oarecum surprinzator, este complet diferit fata de cel propus de sedanul A4 B9, aflat de altfel la baza.

Cadrele interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa de-aceasta data este de asteptat ca intre cele doua automobile de clasa medie de la Audi sa nu mai existe niciun fel de diferenta. Drept urmare, cea de-a doua generatie a modelului A5 Coupe se va putea lauda inclusiv cu tehnologia Virtual Cockpit.

Tot de la sedanul A4 B9 va proveni si gama de motorizari, viitorul rival al BMW-ului Seria 4 punand astfel la dispozitia clientilor diverse unitati turbo pe benzina si motorina, cu patru sau sase cilindri. In functie de alegerea acestora, meniul tehnic va fi completat de un sistem de tractiune fata sau integrala.

Nu vor fi uitati, de asemenea, nici adeptii performantelor de top, cea de-a doua generatie a modelului Audi A5 Coupe urmand sa primeasca si o versiune RS5. Sansele ca aceasta sa renunte la faimosul sau V8 aspirat in favoarea unui V6 supraalimentat cu turbina si compresor electric sunt extrem de mari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Mai 2016