Se anunta SUV-ul anului 2017. Uite tot ce trebuie sa stii despre noul model de la RR

Se anunta SUV-ul anului 2017. Uite tot ce trebuie sa stii despre noul model de la RR
  • Noul Range Rover Velar a fost lansat oficial la Geneva
  • SUV-ul britanic are la baza o platforma din aluminiu
  • Clientii vor putea opta pentru puteri de pana la 380 CP
Distribuie pe Facebook

Range Rover continua prezentarea noului Velar cu o ampla galerie video, ce propune opt clipuri diferite si peste 20 de minute de actiune.

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Geneva in perioada 9 - 19 martie, cel de-al patrulea membru al gamei Range Rover raspunde la numele Velar si este construit pe aceeasi platforma de aluminiu precum Jaguar F-Pace.

Puntea de legatura dintre modelele Evoque si Sport, proaspat lansatul SUV al companiei britanice iese in evidenta la nivel estetic printr-o reteta familiara, atat exteriorul, cat si interiorul avand ca sursa principala de inspiratie produsele anterior mentionate.

Exista insa si cateva noutati binevenite, precum blocurile optice frontale echipate cu matrice de LED-uri pentru un maximum de performanta, manerele retractabile ale portierelor - care ies din ascunzis la simpla apasare a unui buton, sau linia abrupta a plafonului.

La interior, panoul de bord face senzatie cu cele trei display-uri color din dotare, dintre care doua tactile, montate la nivelul consolei centrale plutitoare si insarcinate cu asigurarea controlului asupra tuturor functiilor importante ale proaspat lansatului Velar.

Un alt element interior extrem de interesant propus de ultimul membru al familiei Range Rover il reprezinta alternativa la tapiteria din piele, realizata de compania britanica impreuna cu specialistii de la Kvadrat dintr-o combinatie de 70% poliester si 30% lana.

Ajunsi la final, reamintim ca gama de motorizari a noului SUV propune unitati supraalimentate atat cu patru cilindri in linie, cat si propulsoare V6, capabile sa livreze ambelor punti - prin intermediul unei automate cu opt rapoarte, puteri maxime de pana la 380 CP.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Martie 2017