Se grabesc deja sa-i zica "CLS-ul saracilor". Cum arata noua masina de la Mercedes in versiune cheala

Se grabesc deja sa-i zica "CLS-ul saracilor". Cum arata noua masina de la Mercedes in versiune cheala
  • Cum arata noul CLS in versiunea de baza
  • Lista de dotari standard este destul de stufoasa
  • Lipsesc ceasurile de bord digitale
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele informatii si imagini oficiale cu noul CLS in versiune de baza, aferenta pietei din Germania. Chiar daca renunta la multe echipamente premium, noul model al nemtilor ramane totusi cu o lista lunga de dotari standard.

Cea de-a treia generatie Mercedes-Benz CLS a debutat in urma cu doua saptamani, in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, iar in jurul modelului german s-a creat imediat o adevarata isterie. Internetul a fost luat cu asalt de nenumarate imagini, clipuri video si informatii, dar niciun detaliu despre versiunile din partea inferioara a gamei.

Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic

Toate acestea au fost divulgate acum, astfel ca aflam si noi cum arata si propune noul CLS in versiune de baza, sau cu alte cuvinte, "cheala". Desigur, exageram cand spunem asta, deoarece in ciuda unor absente importante, lista de dotari standard este destul de stufoasa.

Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic

Aceasta include faruri LED, jante de 18 inch, o grila nu chiar atat de sclipitoare, piele pentru habitaclu, volan multifunctional, ornamente piano black, finisaje metalice, cruise control, lumina ambientala LED cu 64 de culori, sau un sistem de evacuare sport pentru CLS 450 4Matic.

Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic

Pe lista absentelor regasim printre altele tehnologia Multibeam pentru faruri, grila "diamond", cateva accente cromate si instrumentarul digital cu display de 12.3 inch. In locul acestuia, avem ceasurile conventionale (analog) si un design asemanator cu cel al E-Class-ului in versiune de baza.

Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic

Ca tot am pomenit de piata locala din Germania, trebuie sa stii ca aici, noul Mercedes-Benz CLS pleaca de la 68.127 de euro (CLS 350d 4Matic). Urmeaza apoi versiunile 400d 4Matic (72.506 euro) si 450 4Matic, care costa de la 70.906 euro in sus. Daca optezi pentru Edition 1, pregateste-te sa scoti din buzunare alti 12.495 de euro, indiferent de motorizarea aleasa.

Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic

Constructorul german de automobile a facut cateva modificari in gama, astfel ca in partea de sus regasim acum varianta de performanta CLS 53, care va debuta cu ocazia Salonului Auto de la Detroit din ianuarie si va ascunde sub capota un propulsor hibrid. Daca ai fost fanul CLS-ului 63 si al CLS-ului Shooting Break, avem vesti proaste pentru tine: acestea nu mai fac parte din planurile de viitor ale nemtilor.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes-Benz CLS 350d 4Matic
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2017