Se lanseaza luna viitoare, la Geneva. Noua masina are alura de coupe si concureaza cu Volkswagen Passat

Se lanseaza luna viitoare, la Geneva. Noua masina are alura de coupe si concureaza cu Volkswagen Passat
  • Peugeot lanseaza in martie un nou 508
  • Modelul va avea o alura specifica unui coupe
  • Lipsesc datele exacte cu privire la motoare
Distribuie pe Facebook

Potrivit ultimelor informatii, lista cu tehnologii disponibile va cuprinde inclusiv sisteme de propulsie plug-in hybrid, plus cele necesare condusului semi-autonom.

Chiar daca cererea pentru sedanuri se afla in continua scadere, Peugeot nu are de gand sa renunte la acest tip de caroserie. Ba dimpotriva: producatorul francez de automobile este asteptat sa prezinte luna viitoare, cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show, o noua generatie a modelului 508.

Potrivit ultimelor informatii, aceasta va renunta la vechea platforma PF3 si va adopta arhitectura EMP2, folosita inclusiv de produse precum 3008 sau 5008. O alta schimbare radicala vom intalni la nivel de design, anumite zvonuri sugerand ca viitorul rival al lui Volkswagen Passat va avea alura unui coupe.

Despre interior nu spune inca nimeni nimic, dar cel mai probabil urmatoarea generatie a modelului Peugeot 508 va adopta celebrul i-Cockpit. Formula respectiva presupune un volan compact, afisaj pe parbriz si display tactil, dupa cum ne explica producatorul francez de automobile pe propriul site.

Nici despre gama de motorizari nu putem spune foarte multe la acest moment, insa este extrem de interesant de vazut va gestiona viitorul rival al lui Volkswagen Passat situatia cu privire la unitatile diesel. De vazut ramane, de altfel, si daca se vor adeveri speculatiile privind aparitia in peisaj a unor sisteme plug-in hybrid.

Intr-un final, pe langa celebrul i-Cockpit, pachetul tehnologic ce va insoti generatia cu numarul doi a modelului Peugeot 508 va mai cuprinde si echipamentele necesare condusului semi-autonom. Mai precis, automobilul francez va accelera, va frana si chiar va vira de unul singur in anumite conditii de trafic.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Februarie 2018