Se vinde numai in America. Cat costa si cum arata acest Volkswagen

Se vinde numai in America. Cat costa si cum arata acest Volkswagen
  • Noul Volkswagen Atlas a debutat oficial la sfarsitul anului 2016
  • SUV-ul german se vinde momentan doar in SUA, de la 30.500 dolari
  • Clientii vor avea la dispozitie doua benzinare turbo cu pana la 276 CP
Distribuie pe Facebook

La sfarsitul anului trecut, Volkswagen a prezentat in fata vizitatorilor Salonului Auto de la Los Angeles un nou SUV.

Botezat Atlas, respectivul in cauza este construit pe aceeasi platforma modulara MQB precum ultima generatie a crossover-ului Tiguan, insa masoara nu mai putin de 5.037 milimetri in lungime.

Latimea SUV-ului german este de 1.979 milimetri, in timp ce inaltimea... urca pana la 1.767 milimetri, noul Atlas ocupand astfel prima pozitie in topul celor mai mari automobile comercializate de Volkswagen in SUA.

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

Drept urmare, tinand cont de dimensiunile sale, nu este deloc de mirare ca modelul cu pricina - prezentat oficial in toamna anului trecut, ofera un interior cu trei randuri de scaune si sapte locuri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ei bine... clientii SUV-ului german vor fi nevoiti sa se multumeasca doar cu doua benzinare, marea batalie urmand a se da intre un 2.0 turbo de 235 CP si un 3.6 aspirat de 276 CP.

Ambele unitati sunt livrate la pachet alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza si un sistem de tractiune fata, cu mentiunea ca versiunea in sase cilindri ofera optional un sistem de tractiune integrala.

Pe plan tehnologic, noul Volkswagen Atlas se lauda cu instrumente digitale de bord, pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta, dar si asistentii Blind Spot Monitor, respectiv Lane Departure Warning.

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

Revenind acum la subiectul principal al acestui material, si anume lista cu preturi, SUV-ul german porneste in SUA de la 30.500 de dolari si ofera in schimb o motorizare 2.0 TSI cu 235 cai putere sub capota.

Meniul standard include faruri LED, jante din aliaj pe 18 inch, pilot automat, camera pentru marsarier, dar si sistem multimedia cu ecran tactil de 6.5 inch, sase difuzoare, plus compatibilitate Apple CarPlay, Android Auto si MirrorLink.

Varianta de top a noului Volkswagen Atlas costa, in schimb, 48.490 de dolari si propune o unitate VR6 de 3.6 litri, 276 cai putere, sistem de tractiune integrala, jante din aliaj pe 20 inch sau stopuri LED.

Echipamentelor de mai sus li se alatura scaune fata ventilate, volan si scaune spate incalzite, tapiterie din piele, iluminare ambientala, display de 12.3 inch pentru afisarea instrumentelor de bord, instalatie audio cu 12 difuzoare si nu numai.

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

2018 Volkswagen Atlas

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze 2018 Volkswagen Atlas
mai multe