SEAT a publicat deja prima fotografie a noului Leon 4. Lansarea oficiala va avea loc abia peste doua saptamani

SEAT a publicat deja prima fotografie a noului Leon 4. Lansarea oficiala va avea loc abia peste doua saptamani
  • SEAT publica prima imagine oficiala a noului Leon 4
  • Modelul spaniol debuteaza pe data de 28 ianuarie
  • La baza se afla o versiune imbunatatita a platformei MQB
Distribuie pe Facebook

Cu aceasta ocazie, producatorul spaniol a oferit si cateva detalii tehnice despre fratele de platforma al modelului Volkswagen Golf Mk VIII.

SEAT continua campania de teasing a noului Leon 4, producatorul spaniol de automobile publicand in urma cu doar cateva momente o prima fotografie oficiala a modelului ce va fi lansat in data de 28 ianuarie. Realizata la nivelul partii posterioare, aceasta surprinde in special design-ul futurist al blocurilor optice cu tehnologie LED.

Cu ocazia imaginii respective aflam, totodata, si cateva detalii tehnice cu privire la respectiva masina, precum faptul ca la baza vom regasi platforma MQB Evo.

De asemenea, oficialii SEAT au mai dezvaluit si ca noul Leon 4 va fi cel mai sigur, dar si cel mai conectat automobil din intreaga istorie a producatorului spaniol. Seria vestilor disponibile la momentul de fata se incheie cu afirmatia potrivit careia modelul in cauza va gazdui in compartimentul motor inclusiv "sisteme de propulsie electrificate".

Alte informatii referitoare la respectiva masina ar putea ajunge in atentia publicului inainte de premiera mondiala programata pentru data de 28 ianuarie 2020.

Noul SEAT Leon - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 14 Ianuarie 2020