Seat confirma numele Tarraco pentru noul SUV cu sapte locuri. Fanii au avut un cuvant de spus in alegerea lui

Seat confirma numele Tarraco pentru noul SUV cu sapte locuri. Fanii au avut un cuvant de spus in alegerea lui
  • Seat confirma numele Tarraco
  • Noul SUV cu sapte locuri debuteaza la finalul anului
  • Fanii au avut un rol important in alegerea numelui
Distribuie pe Facebook

Constructorul spaniol de automobile a confirmat ca noul SUV cu sapte locuri, care va fi lansat la finalul acestui an, va purta numele Tarraco. In alegerea lui au fost implicati si aproape 150.000 de fani, care au avut de ales din mai multe variante.

La numai o zi dupa ce internetul a vorbit despre noul nume al SUV-ului cu sapte locuri pregatit de spanioli, oficialii brand-ului din Martorell au iesit la rampa si au confirmat ca intr-adevar acesta va purta numele Tarraco.

Este cunoscut faptul ca Seat se inspira din geografia spaniola pentru a-si boteza modelele, iar asa cum spuneam si ieri, sub aceasta denumire era cunoscut in antichitate orasul Tarragona situat pe malul Marii Mediterane, la sud de Barcelona.

Cu aceasta ocazie, producatorul iberic a recunoscut deasemenea ca acest nume a fost ales in urma unui vot la care au participat aproape 150.000 de persoane. Initial, lista cuprindea noua denumiri, insa in septembrie aceasta a fost scurtata la numai patru nume: Alboran, Aranda, Avila si Tarraco. Acesta din urma a fost ales de 35.5% dintre cei intervievati.

Teaser Seat Tarraco

Totodata, Seat a publicat si prima imagine teaser cu noul model. Aceasta nu tradeaza mare lucru, insa evidentiaza totusi intr-o anumita masura partea frontala, forma blocurilor optice si designul unui set de jante.

In ceea ce priveste motorizarile, noul Tarraco va dispune de unitati pe benzina si diesel, oferite de parintele Volkswagen, si ar urma sa ofere tractiune integrala si cutie automata DSG, cel putin pe nivelurile de echipare superioare. Ulterior, gama s-ar putea imbogati cu o versiune hibrid, mild-hybrid, PHEV sau chiar full-electrica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2018