Seat lanseaza Leon-ul Cupra de 296 de cai si tractiune integrala

Seat lanseaza Leon-ul Cupra de 296 de cai si tractiune integrala
  • Seat a lansat un Leon Cupra imbunatatit
  • Acesta beneficiaza de o putere crescuta a motorului si de tractiune integrala
  • Livrarile vor incepe din februarie 2017
Distribuie pe Facebook

Constructorul spaniol de automobile a lansat versiunea imbunatatita a Leon-ului Cupra. Hot-hatch-ul beneficiaza printre altele, de o putere crescuta a motorului, dar si de o tractiune integrala pentru anumite versiuni de caroserie.

Faptul ca spaniolii cocheteaza cu ideea unui Leon Cupra mai puternic nu este nimic nou, insa acest model tocmai a fost lansat oficial, urmand ca livrarile sa inceapa din februarie 2017.

Seat Leon Cupra

Pentru inceput, cea mai notabila modificare este puterea motorului de 2.0 litri turbo, care a crescut de la 286 de cai putere si 350 Nm cuplu, la 296 de cai si 380 Nm. Hot-hatch-ul spaniolilor este disponibil in continuare alaturi de o transmisie manuala cu 6 rapoarte, sau una automata cu dublu-ambreiaj, si poate fi comandat in 3 versiuni de caroserie: SC (cu 3 usi), varianta standard cu 5 usi si combi-ul ST.

Seat Leon Cupra

Pe langa aceasta crestere de putere, clientii care opteaza pentru versiunea ST cu transmisie automata DSG, vor mai beneficia de un sistem de tractiune integrala Haldex. Potrivit inginerilor de la Seat, acesta poate transmite intregul cuplu unei singure roti, daca situatia o cere, si este coordonat de sistemele electrice de asistenta ale masinii.

Seat Leon Cupra

Constructorul spaniol de automobile precizeaza ca viteza maxima a ramas limitata electronic la 250 de km/h, si ca acceleratia de la 0 la 100 de km/h ramane deocamdata necunoscuta. Insa, avand in vedere ca versiunea de 286 de cai putere reusea un timp de 5.7 secunde, in cazul noului Leon Cupra, acest timp va scadea o idee.

Seat Leon Cupra

Lista de dotari standard si optionale include ca si pana acum suspensia adaptiva DCC, diferentialul fata electronic si directia adaptiva, carora li se alatura noile faruri full-LED, sistemul de franare de urgenta cu functia de protectia a pietonilor, Traffic Jam Assist pentru versiunile cu transmisie DSG si doua nuante exterioare: Mystery Blue si Desire Red.

Seat Leon Cupra

Seat Leon Cupra

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Seat Leon Cupra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2017