Seat Leon Cupra vine in 2014, promite performante similare actualei Cupra R

Seat Leon Cupra vine in 2014, promite performante similare actualei Cupra R
Este oficial. Urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta Seat Leon Cupra va fi introdusa fie la sfarsitul lui 2013, fie la inceputul 2014. In ceea ce priveste vanzarile hot-hatch-ului spaniol, acestea vor lua startul in cursul anului 2014.
Distribuie pe Facebook

Intr-un interviu acordat recent publicatiei britanice Autocar, seful departamentului de dezvoltare al constructorului spaniol a lasat sa se inteleaga ca urmatoarea generatie a modelului Seat Leon Cupra va fi introdusa in mod oficial fie la sfarsitul lui 2013, fie la inceputul 2014, in timp ce vanzarile vor lua startul in cursul anului 2014.

De asemenea, Matthias Rabe a mai afirmat si ca viitorul hot hatch va performa la acelasi nivel precum versiunea actuala a modelului Leon Cupra R, asta desi puterea maxima produsa de unitatea turbo de doi litri ascunsa sub capota nu va depasi pragul celor 240 CP. Referitor la aspectul stilistic, meniul propus de automobilul iberic va include spoilere fata / spate restilizate, plus jante pe 18 inci combinate cu suspensie mai joasa.

Vestile bune nu se opresc insa aici. Oficialii Seat au mai confirmat si ca noua gama Leon se va imbogati incepand cu anul viitor atat cu o versiune hatchback in trei usi (primavara 2013), cat si cu o varianta estate (toamna 2014). Mai mult de-atat, nu vor fi uitati nici acei clienti care tin la protejarea mediului, constructorul spaniol urmand sa lanseze mai devreme sau mai tarziu si un model Ecomotive, ce nu va emite mai mult de 89 de grame de dioxid de carbon per kilometru.

Distribuie pe Facebook
mai multe