Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Nemtii de la Audi au publicat acum toate fotografiile oficiale ale noului Q8 Facelift! Cum arata in realitate

Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini. Nemtii de la Audi au publicat acum toate fotografiile oficiale ale noului Q8 Facelift! Cum arata in realitate
  • Sefii de la Mercedes si BMW vor intra in sedinta la vederea acestor imagini
  • Nemtii de la Audi au publicat acum toate fotografiile oficiale ale noului Q8 Facelift!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Printre multiplele elemente demne de mentionat se numara si un motor V8 cu doua turbine, plus un total de 507 CP. Asa cum precizam, de altfel, si anterior, la momentul premierei mondiale.

Dezvaluita intregii planete acum mai bine de trei saptamani si jumatate - inca de la inceputul lunii lui septembrie, mult anticipata varianta imbunatatita a celebrei familii comercializate de compania Audi sub numele de Q8 stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Oferita la preturi incepand de la putin peste 81.900 euro, daca vine vorba cumva despre piata auto din Germania, alternativa marcii din Ingolstadt la duo-ul compus din GLE Coupe si X6 se remarca numaidecat - zilele acestea, prin design-ul complet restilizat, mai agresiv ca oricand, al partii frontale, lista atractiilor exterioare cuprinzand inclusiv blocuri optice spate cu tehnologie OLED in dotare.

In cabina, departe de privirile insistente ale curiosilor, noua versiune a dezirabilului SUV cu patru inele si alura de Fastback mizeaza, in continuare, pe o configuratie cu trei display-uri color pentru afisarea tuturor detaliilor vitale - de la instrumentele de bord digitale pana la setarile instalatiei de climatizare. Din peisaj nu lipsesc insa, ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi ori glumi cu nimic, nici suspensia pe aer sau sistemul de directie integrala, seria vestilor bune culminand cu propulsorul V8 biturbo de patru litri, plus 507 cai putere - sinonim cu un sprint de la 0 la 100 km/h, cu pedala de acceleratie la podea, in fix 4.1 secunde, caracteristic optiunii de inalta performanta cunoscute sub denumirea de SQ8.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Octombrie 2023