Skoda a lansat in Romania masina care costa numai 11.995 de euro. Blocurile optice cu tehnologie LED si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard

Skoda a lansat in Romania masina care costa numai 11.995 de euro. Blocurile optice cu tehnologie LED si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard
  • Skoda a lansat in Romania masina care costa numai 11.995 de euro
  • Blocurile optice cu tehnologie LED si ceasurile de bord digitale sunt oferite in standard
Distribuie pe Facebook

De la orizont nu lipsesc, de asemenea, nici jantele cu un diametru de 16 inch, senzorii de parcare spate, geamurile electrice fata, display-ul tactil cu o diagonala de 8.25 inch. Sau aerul conditionat.

Clubul destinat modelelor cu un pret de vanzare accesibil s-a imbogatit, de curand, cu un nou membru, compania Skoda introducand - recent, pe piata din Romania, o varianta de doar 11.995 de euro a actualei Fabia. Disponibila prin intermediul Rabla 2024, respectiva versiune isi intampina cumparatorii alaturi de un propulsor aspirat in trei cilindri - cu o capacitate de 999 de centimetri cubi, care lucreaza alaturi de o cutie manuala cu cinci trepte de viteza pentru a livra rotilor undeva in jurul a 80 de cai putere si 93 de Newton-Metri.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Skoda Fabia - Galerie Foto

Astfel, eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi - cu pedala de acceleratie la podea, in exact 16 secunde, pe cand viteza de top nu va depasi 175 de kilometri pe ora, dupa cate se precizeaza in cadrul fisei tehnice. Daca vine vorba - in schimb, despre consumul de carburant, media variaza intre 5.2 - 5.4 litri la 100 de kilometri, documentul mentionat anterior facand, totodata, referire si la emisii de dioxid de carbon de 118 - 124 de grame pe kilometru.

Meniul cu pricina se incheie - intr-un final, cu o echipare standard deloc neglijabila, printre multiplele dotari oferite in schimbul sumei de 11.995 de euro urmand sa se numere atat farurile, cat si stopurile insotite de tehnologia LED. La care se adauga - mai mult ori mai putin surprinzator, si jantele cu diametrul de 16 inch, senzorii de parcare spate, geamurile electrice fata, instrumentele de bord digitale, sistemul de infotainment acompaniat de un ecran tactil cu diagonala de 8.25 inch, instalatia de aer conditionat cu reglare manuala.

Skoda Fabia - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (140) Poze Skoda Fabia - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2024