Skoda a lansat noul Superb Facelift si in Romania. Uite aici cu cat se vinde limuzina ceha

  • Skoda a lansat si in Romania noul Superb Facelift
  • Preturile de vanzare pornesc de la 26.066 de euro
  • Sub capota modelului de baza a fost instalat un 1.5 TSI
Distribuie pe Facebook

In versiunea de baza, propulsia va fi asigurata de un benzinar turbo cu capacitatea cilindrica de 1.5 litri si puterea maxima de 150 de cai, potrivit configuratorului oficial.

La aproape patru luni de la publicarea primelor fotografii si informatii oficiale, Skoda a venit cu lista de preturi a noului Superb Facelift. Pe piata din Romania, limuzina companiei cehe pleaca de la 26.066 de euro, suma in schimbul careia...

... cumparatorul primeste o motorizare 1.5 TSI cu 150 CP si 250 Nm sub capota, cuplata la o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata - potrivit configuratorului oficial.

Cel mai ieftin model cu propulsie diesel porneste, in schimb, de la 31.224 de euro si gazduieste in compartimentul motor o unitate 2.0 TDI de 190 de cai putere. Acompaniata de-aceasta data de o cutie automata cu dublu ambreiaj, de tip DSG.

In ceea ce priveste dotarea standard, chiar si versiunea de baza se poate lauda cu faruri LED, climatizare automata, jante din aliaj sau display color cu functie touchscreen si diagonala de opt inch.

Revenind la gama de motorizari disponibila, noua Skoda Superb Facelift mai este comercializata si in variante 2.0 TSI cu 190 sau 272 CP. Inutil de mentionat, configuratia de top vine la pachet alaturi de un sistem de tractiune integrala.

Printre tehnologiile de ultima ora pe care limuzina companiei cehe le ofera, in standard sau optional, se numara si faruri cu matrice de LED-uri, plus instrumente de bord digitale si configurabile.

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Skoda Superb facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze Skoda Superb facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Septembrie 2019