SKODA a publicat primele imagini. Cum va arata prima Octavia RS plug-in hybrid din istorie

SKODA a publicat primele imagini. Cum va arata prima Octavia RS plug-in hybrid din istorie
  • Primul plug-in hybrid de performanta al cehilor
  • Sistem de propulsie cu 245 CP in total
  • Debut programat pentru inceputul lui martie
Distribuie pe Facebook

Constructorul din Mlada Boleslav a publicat primele schite cu noua Octavia RS iV, primul model plug-in hybrid de performanta din istoria brand-ului. Debutul oficial este programat pentru Salonul Auto de la Geneva.

La finalul anului trecut Skoda a lansat oficial noua generatie Octavia si asa cum era de asteptat, cehii lucreaza si la o versiune de performanta care sa poarte emblema RS. Numai ca, in premiera, clientii vor putea opta si pentru o varianta plug-in hybrid.

Schite Skoda Octavia RS iV

Producatorul din Mlada Boleslav a publicat acum primele schite cu noua Octavia RS iV pentru a ne putea face o idee despre cum va arata. Se pot observa spoilerul fata restilizat, prizele de aer supradimensionate, diverse elemente de caroserie negre, jantele specifice RS, un difuzor de aer si o aripa spate discreta.

In ceea ce priveste sistemul de propulsie, Octavia RS iV ii va pune la dispozitie celui de la volan 245 de cai putere in total. Inginerii vor recalibra, cu siguranta, suspensia pentru un comportament cat mai dinamic.

Schite Skoda Octavia RS iV

Vestea buna este ca primul model de performanta plug-in hybrid de la Skoda va putea fi comandat atat intr-o versiune sedan cat si break.

Schite Skoda Octavia RS iV

Debutul oficial este programat pentru ziua de 3 martie in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Distribuie pe Facebook
mai multe