Skoda are planuri mari pentru acest model. Noua generatie se va bate cu Volkswagen Golf

Skoda are planuri mari pentru acest model. Noua generatie se va bate cu Volkswagen Golf
  • Skoda lucreaza la un succesor pentru modelul Rapid
  • Automobilul in cauza va primi o noua denumire
  • Compania ceha vrea ca acesta sa concureze Golf-ul
Distribuie pe Facebook

Lansat pe piata la inceputul acestei decade, primul Rapid din istoria moderna a companiei Skoda nu a reusit sa impresioneze si publicul larg. Drept urmare, viitorul model va fi complet regandit.

Anuntat de Skoda in urma cu aproximativ sase ani, actualul Rapid se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale. O recunoaste si producatorul ceh, care se gandeste deja la cum va arata reteta urmatorului model.

Intr-un interviu acordat publicatiei Autocar, seful departamentul de marketing si vanzari a declarat ca respectivul automobil va avea atat o noua denumire, cat si o noua pozitionare in gama companiei din Mlada Boleslav.

Potrivit lui Alain Favey, viitorul Rapid va reprezenta alternativa cehilor de la Skoda la modelul Volkswagen Golf, chiar daca ar putea imprumuta de la acesta mai multe elemente. Inclusiv anumite motorizari din seria TSI...

Si mai interesant este insa ca respectivul automobil al companiei din Mlada Boleslav va reveni in showroom-uri alaturi de platforma MQB-A0, folosita de generatia cu numarul cinci a subcompactei SEAT Ibiza.

Detalii proaspete cu privire la noul Rapid sunt asteptate in lunile urmatoare, Skoda planuind sa lanseze propriul rival pentru Volkswagen Golf la inceputul decadei viitoare. Doar intr-o versiune hatchback, atentie!

Conform publicatiei Autocar, anul 2020 va marca si debutul modelului Fabia MkIV, care va folosi tot arhitectura MQB-A0. Ramane insa de vazut cum va reusi producatorul ceh sa diferentieze cele doua automobile.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2018