Skoda Citigo nu primeste un facelift. In schimb, se multumeste cu cateva upgrade-uri

Skoda Citigo nu primeste un facelift. In schimb, se multumeste cu cateva upgrade-uri
  • Skoda Citigo primeste mici upgrade-uri, nici pe departe un facelift
  • Printre ele se numara farurile de zi cu LED, un nou sistem de infotainment sau un sistem de climatizare automat
  • Despre propulsoare, constructorul ceh nu a facut nicio declaratie
Distribuie pe Facebook

Pe piata inca din 2011, micuta Skoda Citigo nu va primi un facelift, la fel ca si fratele sau geaman, Volkswagen-ul up!, in schimb va primi totusi niste imbunatatiri.

Skoda Citigo este una dintre cele mai bune masinute care pot fi cumparate de un sofer care isi cauta primul automobil. Principalul motiv pentru aceasta este faptul ca in ciuda dimensiunilor sale reduse, Citigo a fost premiata cu 5 stele la testele de siguranta organizate de cei de la Euro NCAP.

Prima surpriza a cehilor in ceea ce priveste acest "nou" model este faptul ca vor renunta la configuratia Easy, deoarece spun ei, desi era ieftina, nu avea servodirectie, si nu o cumpara nimeni.

Daca iti vei comanda versiunea Active sau ceva superior, vei primi acum si faruri de zi cu LED, sau stopuri fumurii pentru varful de gama. Astea sunt in principiu cele mai mari noutati aduse de modelul 2017.

In interior vei gasi sistemul de infotainment intalnit pe Volkswagen-ul up! facelift si pe Skoda Fabia, dar fara navigatie. Partea buna este ca iti vei putea conecta telefonul inteligent, si vei putea folosi MirrorLink.

Ramanem la partea de habitaclu, si va povestim putin si despre noul sistem automat de climatizare imprumutat tot de la up!, optiune care te va costa 260 de euro. Pentru o siguranta sporita, masinuta beneficiaza acum de sistemul Active Break Assist care vine impreuna cu senzorii de lumina si de ploaie.

Singurul lucru important nespecificat de constructorul ceh de masini este motorul. Inca nu se stie daca au fost facute schimbari si la acest capitol, si daca sub capota modelului Citigo vom regasi pe viitor propulsorul turbo de 1.0 litru TSI, instalat recent pe up! Cel mai probabil acest lucru il vom afla la Salonul Auto de la Paris care se apropie cu pasi repezi.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Iulie 2016