Skoda continua ofensiva. Cehii lanseaza la Paris un nou model care sa-ti puna sangele in miscare

Skoda continua ofensiva. Cehii lanseaza la Paris un nou model care sa-ti puna sangele in miscare
  • Skoda a lansat noul Karoq Sportline
  • Debuteaza oficial la Paris
  • Poate fi comandat si alaturi de un propulsor TSI cu 190 de cai
Distribuie pe Facebook

Constructorul ceh de automobile a dezvaluit noul Karoq Sportline, un nivel de echipare sportiv pentru cel mai mic SUV din gama. Acesta poate fi comandat si alaturi de un propulsor cu 190 de cai putere, iar lansarea oficiala va avea loc la Salonul Auto de la Paris.

Mai multi constructori de top si-au anuntat absenta de la unul dintre cele mai prestigioase Saloane Auto de peste an, iar aici ne referim la cel care isi deschide portile in luna octombrie la Paris.

Skoda nu se regaseste printre ei, iar standul cehilor se anunta mai aglomerat ca de obicei. Printre modelele expuse va fi si noul Karoq Sportline, adica o versiune mai sportiva a celui mai mic SUV din gama Skoda.

Skoda Karoq Sportline

Din punct de vedere estetic, Karoq Sportline se remarca prin grila radiatorului, oglinzile laterale si ornamentele geamurilor negre, jantele cu diametrul de 18 inch si logo-ul specific montat pe aripile fata. Optional, Skoda ofera si un set de jante mai mari, pe 19 inch.

La interior avem scaune sport, un volan imbracat in piele, padele cu elemente din otel pentru schimbarea treptelor de viteza, lumina ambientala si, optional, instrumentarul de bord digital care dealtfel a si debutat odata cu crossoverul Karoq. Am testat si noi acum ceva timp al doilea SUV din istoria Skoda, iar impresia pe care ne-a lasat-o o poti afla daca dai click aici.

Skoda Karoq Sportline

Noua Skoda Karoq Sportline poate fi comandata atat cu un propulsor diesel de 2.0 litri TDI, cu 150 sau 190 de cai putere, cat si cu unitatea pe benzina de 1.5 litri TSI de 150 de cai putere. Pentru cei care vor mai multa sportivitate, exista motorul pe benzina de 2.0 litri TSI care produce 190 de cai putere.

In functie de motorizarea aleasa, clientii pot opta fie pentru o transmisie manuala cu sase trepte, fie pentru una automata DSG cu sapte rapoarte. Sistemul de tractiune integrala poate fi si el regasit in oferta noului Karoq Sportline.

Skoda Karoq Sportline

Distribuie pe Facebook
mai multe