Skoda Fabia Combi soseste la Paris cu motoare eficiente si portbagaj marit

Skoda Fabia Combi soseste la Paris cu motoare eficiente si portbagaj marit
  • Skoda prezinta in cadrul Salonului de la Paris noua generatie Fabia Combi
  • Modelul impresioneaza in special prin cei 530 de litri ai portbagajului
  • Gama de motorizari promite la momentul lansarii un total de 6 propulsoare
Distribuie pe Facebook

Doar cateva ore au mai ramas pana la debutul Salonului Auto de la Paris, insa oficialii Skoda renunta la asteptare si publica inca de pe acum primele imagini si detalii referitoare la noua Fabia Combi.

Avand la baza proaspat anuntata versiune Hatchback, noua Skoda Fabia Combi renunta la detaliile rotunde caracteristice vechiului model in favoarea unor elemente angulare, ce-i confera un aspect exterior mult mai agresiv si, totodata, masculin.

Din pacate, imaginile interioare lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa este de asteptat ca ambele variante de caroserie ale ultimei generatii sa imparta acelasi design simplu, oferit in compania unor dotari de ultima ora - precum tehnologia MirrorLink, ce permite afisarea pe ecranul sistemului de infotainment a aplicatiilor instalate pe telefonul mobil.

Si daca tot veni vorba de interior, ei bine... tinem neaparat sa subliniem ca noua Skoda Fabia Combi se poate lauda cu cea mai mare capacitate de incarcare a portbagajului din segmentul sau, viitorii pasageri primind pentru bagajele lor un "spatiu" de 530 de litri. Asta cu bancheta spate la locul ei. Odata ce aceasta dispare din peisaj, valoarea cu pricina evolueaza catre un mai mult decat generos 1.395 de litri.

In ceea ce priveste gama de motorizari, ultima generatie a break-ului ceh de clasa compacta vine la pachet impreuna cu trei propulsoare pe benzina si trei pe motorina, toate acestea fiind compatibile cu normele de poluare Euro 6. Pentru cei interesati direct de acest subiect, cifrele, numerele si valorile exacte nu au fost inca anuntate, oficialii producatorului de automobile din ​Mlada Boleslav limitandu-se la a afirma ca viitorii clienti vor avea la dispozitie, la momentul lansarii, puteri cuprinse intre 75 si 110 CP.

Incepand cu anul 2015, noua Skoda Fabia Combi - care este construita pe aceeasi platforma modulara precum multe alte modele din cadrul Grupului Volkswagen, inclusiv versiunea sa Hatchback, va fi disponibila la vanzare si intr-o varianta GreenLine, ce se mandreste atat cu un consum mediu de 3.1 litri la 100 kilometri, cat si cu emisii de dioxid de carbon de 82 grame per kilometru.

Skoda Fabia Combi

Skoda Fabia Combi

Skoda Fabia Combi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Octombrie 2014