Skoda lanseaza noua Fabia Combi si intr-o versiune ScoutLine

Skoda lanseaza noua Fabia Combi si intr-o versiune ScoutLine
  • Skoda anunta noua Fabia Combi ScoutLine
  • Modelul ceh ofera ornamente din plastic la nivelul caroseriei
  • Gama de motorizari include sase optiuni
Distribuie pe Facebook

Leon ST si Golf Variant nu vor mai fi singurele compacte ale Grupului Volkswagen oferite inclusiv intr-o varianta pentru teren accidentat. De o optiune similara va avea parte, in curand, chiar si modelul Fabia Combi.

Disponibila la vanzare incepand cu prima parte a lui 2016, noua Skoda Fabia Combi ScoutLine - caci aceasta reprezinta principalul subiect al discutiei noastre, se remarca numaidecat prin ornamentele de plastic proaspat aparute la nivelul caroseriei.

Oferite intr-o combinatie de argintiu deschis, respectiv negru mat, elementele stilistice care insotesc acum atat spoilerele fata / spate, cat si aripile, respectiv pragurile laterale nu sunt chiar singurele surprize ale exteriorului.

Spre deosebire de modelul aflat la baza, noua Skoda Fabia Combi ScoutLine se lauda si cu proiectoare de ceata in echiparea standard, pe cand alegerile in materie de jante includ dimensiuni de 16 sau 17 inch.

In ceea ce priveste gama de motorizari, clientii pot opta pentru un total de sase optiuni mari si late, dintre care trei pe benzina (de 75, 90 si 110 cai putere) si trei pe motorina (cu 75, 90 sau 105 cai putere sub capota).

Conform comunicatului oficial de presa, toate propusoarele - inclusiv TDIurile, livrate la pachet alaturi de noua Skoda Fabia Combi ScoutLine sunt compatibile cu normele de poluare Euro 6.

Detaliile referitoare la preturile de achizitie a modelului ceh lipsesc cu desavarsire pentru moment, compania din Mlada Boleslav preferand sa anunte in schimb ca vanzarile automobilului sau de clasa compacta merg ca pe roate: au crescut cu mai bine de 20 de procente comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, pana la 124.400 exemplare.

Skoda Fabia Combi ScoutLine

Skoda Fabia Combi ScoutLine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2015