Skoda Octavia 3 - Prima imagine oficiala!

Skoda Octavia 3 - Prima imagine oficiala!
Adio fotografii si filme spion! Cea de-a treia generatie a modelului Skoda Octavia ni se dezvaluie astazi in prima imagine oficiala, scapata de curand pe internet.
Distribuie pe Facebook

Desi nu este chiar de cea mai buna calitate, imaginea cu pricina ne dezvaluie in totalitate profilul lateral al viitorului automobil ceh. Si, asa cum era de asteptat, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Octavia preia numeroase elemente estetice nu doar de la recent-lansata berlina Rapid, ci si de la alte autoturisme din cadrul Grupului Volkswagen precum Audi A4 sau, bineinteles, Volkswagen Passat.

De asemenea, cea de-a treia generatie a modelului Skoda Octavia va mai prelua de la autoturismele din cadrul Grupului Volkswagen - iar aici ne referim la ultimele versiuni ale Audi A3, Seat Leon si Volkswagen Golf, si platforma tehnica MQB, care va aduce cu sine un plus de lungime servit in compania unui minus de greutate. Mai mult de-atat, deloc surprinzator, si gama de motorizari va fi aceeasi ca la majoritatea modelelor din consortiul german.

In ceea ce priveste mult anticipatul debut, noua Skoda Octavia 3 va fi dezvaluita in mediul online inainte de sfarsitul acestui an, in timp ce premiera mondiala va avea loc cel mai probabil in primavara anului viitor, la Salonul Auto de la Geneva.

Skoda Octavia 3 - Prima imagine oficiala!


Distribuie pe Facebook
mai multe