SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Motoarele diesel, OUT din oferta

SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum. Motoarele diesel, OUT din oferta
  • SKODA pregateste o noua generatie pentru cea mai ieftina masina pe care o vinde acum
  • Motoarele diesel, OUT din oferta
Distribuie pe Facebook

Daca vine vorba, in schimb, despre data lansarii oficiale, conducerea companiei cehe vorbeste chiar despre anul 2021.

Comercializata la preturi incepand de la numai 13.921 de euro, actuala Fabia ocupa prima pozitie in topul celor mai ieftine masini vandute, zilele acestea, de Skoda. In configuratia de baza, subcompacta companiei cehe un benzinar turbo de 1.0 litri si aproximativ 95 de cai putere.

Echiparea standard cuprinde, in schimb, jante din otel pe doar 15 inch, transmisie manuala in cinci rapoarte, aer conditionat si cam... atat.

Situatia s-ar putea schimba insa pe viitor, cehii de la Skoda recunoscand, chiar la sfarsitul acestei saptamani, astazi, ca pregatesc o noua generatie a subcompactei Fabia. Ba mai mult decat atat, oficialii companiei au publicat si cateva informatii despre masina respectiva.

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Programata sa debuteze inainte ca anul 2021 sa devina istorie, respectiva creatie va fi construita pe platforma MQB A0 a Grupului Volkswagen.

Totodata, despre viitoarea Fabia se mai cunoaste si ca va masura putin peste 4.1 metri in lungime, un plus de 110 milimetri comparativ cu masina actuala. Aceeasi subcompacta a companiei cehe a castigat cativa centimetri si la nivelul latimii, dar si al ampatamentului.

Seria vestilor bune continua cu capacitatea de incarcare a portbagajului, de pana la 380 de litri, potrivit primelor informatii date publicitatii.

Inspirata de VW Polo si SEAT Ibiza, construite pe aceeasi arhitectura, urmatoarea generatie a subcompactei Fabia va oferi o gama formata exclusiv din motoare pe benzina. Cehii de la Skoda vorbesc, mai precis, despre masini I3 si I4, de 1.0 sau 1.5 litri, cu pana la 150 CP.

Lista tehnologiilor disponibile va include, in schimb, instrumente de bord digitale, transmisie DSG, sisteme de condus semi-autonom etc.

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Noua Skoda Fabia - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Noua Skoda Fabia - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Februarie 2021