Skoda publica primele imagini din interiorul noii Scala, masina care va concura cu VW Golf

Skoda publica primele imagini din interiorul noii Scala, masina care va concura cu VW Golf
  • Skoda publica primele imagini din interiorul noii Scala
  • Masina care va concura cu VW Golf scoate la iveala un design inspirat de conceptul Vision RS
  • Premiera mondiala a fost programata pentru data de 6 decembrie
Distribuie pe Facebook

Prima aparitie in public a viitoarei creatii din Mlada Boleslav a fost programata pentru inceputul lunii decembrie, in Israel.

In timp ce marea majoritate a industriei se concentreaza zilele acestea pe Salonul Auto International de la Los Angeles, Skoda asteapta data de 6 decembrie pentru a prezenta in fata lumii intregi cea mai noua creatie a companiei.

Este vorba despre viitoarea Scala, masina despre care presa de specialitate sustine ca va avea ca principal concurent compacta Volkswagen Golf - trecuta printr-un facelift in urma cu aproximativ 24 de luni, la sfarsitul anului 2016.

Pana la prima sa aparitie in fata publicului larg, cea mai noua creatie a companiei Skoda ni se dezvaluie prin intermediul mai multor fotografii interioare, care surprind perfect plansa de bord inspirata de conceptul Vision RS.

Mai precis, viitoarea masina din Mlada Boleslav vine cu un display tactil in partea superioara a bordului, disponibil in versiuni de pana la 9.2 inch, care elimina in mare parte nevoia utilizarii unor butoane fizice pentru comenzi.

Un ecran color de dimensiuni generoase a fost montat si in spatele volanului multifunctional cu design in trei spite, plus parte inferioara plata, noua Skoda Scala bucurandu-se la randul ei de instrumente digitale si configurabile.

Totodata, din aceste prime fotografii interioare mai iese la iveala si ca viitoarea masina din Mlada Boleslav va oferi climatizare cu reglare automata a temperaturii pe doua zone, scaune fata cu functie de incalzire, dar si cutie DSG.

Dupa cum precizam inclusiv anterior, chiar la inceputul materialului, tot misterul care pluteste in jurul celui mai nou concurent pentru Volkswagen Golf va fi risipit la inceputul lunii decembrie, in cadrul unui eveniment organizat in Israel.

Skoda Scala - Interior

Skoda Scala - Interior

Skoda Scala - Interior

Skoda Scala - Interior

Skoda Scala - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Skoda Scala - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2018