Skoda vinde acum aceste doua modele si cu motor TSI de 190 CP, plus tractiune integrala

Skoda vinde acum aceste doua modele si cu motor TSI de 190 CP, plus tractiune integrala
  • Skoda completeaza gama de motorizari a noilor Karoq si Kodiaq
  • Cele doua modele pot fi comandate acum si alaturi de un 2.0 TSI
  • Motorul de 190 CP lucreaza alaturi de cutia DSG si un sistem 4x4
Distribuie pe Facebook

Configuratia respectiva nu va fi insa disponibila decat in cazul anumitor versiuni de echipare ale automobilelor cu pricina.

Sfarsitul acestei saptamani aduce o noua motorizare sub capota modelului Skoda Karoq, versiunea de echipare Sportline a automobilului construit pe platforma MQB a Grupului Volkswagen fiind acum disponibila la vanzare inclusiv in compania unui propulsor 2.0 TSI cu 190 CP si 320 Nm in dotare.

Insotita de o cutie automata cu dublu ambreiaj si un sistem de tractiune integrala, unitatea in cauza ii permite crossover-ului de origine ceha nu doar sa accelereze de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de numai sapte secunde, ci si sa sprinteze pana la o viteza maxima de 211 kilometri pe ora.

Skoda Karoq SportlineSkoda Karoq Sportline - Vedere de la exterior

Skoda Karoq SportlineSkoda Karoq Sportline - Vedere din interior

Pe piata din Romania, varianta Skoda Karoq Sportline 2.0 TSI 4x4 DSG porneste de la putin peste 29.000 de euro si ofera in echiparea standard lumini de zi, plus blocuri optice posterioare cu tehnologie LED, jante din aliaj cu diametrul pe 18 inch, dar si climatizare automata sau display central de 6.5 inch.

Cel de-al doilea model pe care producatorul ceh de automobile il vinde, mai nou, inclusiv intr-o configuratie cu motor 2.0 TSI de 190 CP si tractiune integrala este Kodiaq, formula respectiva - care mai cuprinde si cutia DSG, insotind nivelurile de echipare Style, Scout, Sportline si, nu in ultimul rand, L&K.

De aceasta data, preturile de plecare se situeaza in jurul sumei de 32.800 de euro, insa pot urca si pana la 39.000 de euro. Cu mult inainte ca viitorul posesor de Skoda Kodiaq 2.0 TSI 4x4 DSG sa fi bifat vreo dotare optionala.

Skoda Kodiaq Laurin & KlementSkoda Kodiaq L&K - Vedere de la exterior

Skoda Kodiaq Laurin & KlementSkoda Kodiaq L&K - Vedere din interior

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2019