Stop joc! Audi A8 si BMW Seria 7 palesc in fata noii limuzine supreme de la Mercedes-Maybach

Stop joc! Audi A8 si BMW Seria 7 palesc in fata noii limuzine supreme de la Mercedes-Maybach
  • Mercedes a lansat noul S-Class Maybach facelift
  • Debuteaza in martie la Geneva
  • Dimensiunile generale au crescut semnificativ
Distribuie pe Facebook

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini oficiale cu cea mai luxoasa versiune a limuzinei S-Class. Este vorba despre facelift-ul suferit de Mercedes-Maybach S-Class, iar debutul va avea loc in luna martie cu ocazia Salonului Auto de la Geneva.

Segmentul limuzinelor de lux are in acest moment trei modele care se lupta pentru suprematie, iar aici ne referim la noul Audi A8, la BMW-ul Seria 7 si desigur, la noul Mercedes-Benz S-Class facelift.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

Cum limuzina suprema a brand-ului din Stuttgart a primit in urma cu ceva timp o bine-meritata actualizare pentru a tine pasul cu rivalii din gama, a venit acum timpul ca si versiunea de top care poarta sigla Maybach sa beneficieze de aceleasi imbunatatiri.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

In primul rand, observam o noua grila frontala cu lamele verticale si mai multe ornamente cromate, astfel ca masina va fi mult mai usor de recunoscut pe sosea. Mai apoi, clientii pot opta contra cost pentru o caroserie finisata in doua nuante, deasupra carora vopsitorii aplica doua straturi de lac.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

O veste buna pentru cei carora nu le ajungea spatiul interio oferit de "vechiul" Mercedes-Maybach S-Class este ca acest facelift a crescut semnificativ in dimensiuni. Lungimea de 5.462 de milimetri si ampatamentul de 3.365 de milimetri fac ca limuzina germana sa fie si mai impozanta decat era inainte. In plus, este cu 200 de milimetri mai mare decat versiunea cu ampatament marit a Clasei S.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

La interior, pasagerii au parte de tot luxul din lume. Pe langa materialele de cea mai buna calitate si finisajele premium, noul S-Class Maybach a primit si doua combinatii de culori exclusive noi, maro cu negru si bej cu negru, sau cu cuvintele nemtilor Armagnac Brown si Black sau Savanna Beige si Black.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

In plus, lumina ambientala din spate este mult mai pronuntata iar optional, pielea Nappa poate veni alaturi de accente aramii, aurii sau argintii.

Mercedes-Maybach S-Class facelift

Gama de motorizari ramane practic neschimbata, astfel ca modelul german poate fi comandat fie in versiunea S560 4Matic cu motor V8 twin-turbo de 4.0 litri cu 463 de cai si 700 Nm cuplu, fie in varianta de top S650. Aceasta din urma ascunde sub capota o unitate V12 de 6.0 litri, twin-turbo, care transmite ambelor punti 621 de cai si 1.001 Nm cuplu.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Mercedes-Maybach S-Class facelift
mai multe