STOP JOC. Cum arata in piele si metal cea mai noua masina de la Volvo

  • Volvo prezinta la Geneva o noua generatie a modelului XC60
  • Crossover-ul suedez reprezinta, in esenta, un mini XC90
  • Noul automobil ofera inclusiv gama de motorizari turbo de 2.0
Distribuie pe Facebook

Volvo prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara zilele acestea la Geneva o noua generatie a modelului XC60.

Cel mai bine vandut SUV de clasa medie din Europa anului 2015 a primit o noua generatie cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2017.

Modelul Volvo XC60 reintra astfel in lupta pentru castigarea titlului de crossover-ul suprem, competitie in care s-au inscris si Audi Q5, BMW X3 sau Mercedes GLC.

De partea automobilului suedez stau - pentru inceput, design-ul fresh si modern, puternic influentat de liniile si formele atragatoare ale SUV-ului XC90.

Volvo XC60 - Poze reale

Volvo XC60 - Poze reale

Aceeasi aroma de Volvo XC90 se simte si la interior, acolo unde cea de-a doua generatie a modelului XC60 imprumuta tableta de la nivelul consolei centrale.

Similaritatile dintre cele doua masini continua la nivelul gamei de motorizari, cu noul crossover suedez preluand unitatile de doi litri ale fratelui sau mai mare.

Inclusiv sistemul de propulsie hibrid caracteristic versiunii T8 Twin Engine, sinonim cu o putere maxima de 407 CP si un sprint 0 - 100 km/h in 5.3 secunde.

La final, generatia cu numarul doi a modelului Volvo XC60 mai ascunde in maneca si un pachet de tehnologii de ultima ora extrem de intresant si impresionant.

Printre dotarile regasite in echiparea crossover-ului suedez se numara si cele necesare accelerarii, franarii si chiar virarii condusului autonom pana la 130 km/h.

Volvo XC60 - Poze reale

Volvo XC60 - Poze reale

Volvo XC60 - Poze reale

Volvo XC60 - Poze reale

Volvo XC60 - Poze reale

Sursa Foto: Autoblog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Volvo XC60 - Poze reale
mai multe