Subaru publica primul teaser foto al viitorului WRX

Subaru publica primul teaser foto al viitorului WRX
  • Subaru publica primul teaser foto al noului WRX
  • Modelul va debuta in mod oficial saptamana viitoare
  • Sub capota se va ascunde cel mai probabil un 2.5 litri
Distribuie pe Facebook

Subaru a dat publicitatii un prim teaser foto care prezinta partea frontala a noului WRX, model expus sub forma de concept la inceputul acestui an, in cadrul Salonului Auto de la New York. Noua sportiva va fi lansata peste o saptamana, la Los Angeles.

Potrivit britanicilor de la Autocar, noul model al japonezilor de la Subaru este asteptat sa urmeze aceleasi linii pe care le-am putut observa si pe WRX Concept, prezentat in luna martie la Salonul Auto de la New York si adus, apoi, in septembrie si la Frankfurt.

In incercarea de a se reaseza ca brand de performanta, compania nipona descrie noul WRX ca fiind "un model iconic de performanta, cu tractiune integrala (AWD) al Subaru", se mai arata in sursa citata, care precizeaza ca nu se stie inca daca modelul va fi importat in Regat.

Imaginea data publicitatii de Subaru arata o parte frontala agresiva, cu multe linii, o grila proeminenta si faruri intr-o usoara forma de triunghi, cu lumini de tip LED. Pe capota se poate observa o gura de aerisire mare, in timp ce spoilerul frontal prezinta si el o priza mare de aer.

Acest teaser sugereaza asemanarile din punct de vedere al designului dintre modelul de serie si conceptul prezentat la inceputul anului, ceea ce dovedeste inca o data dorinta companiei nipone de a avea un model de succes. Totusi, se pare ca jantele din aliaj de 20 de inchi si plafonul din fibra de carbon, cu care era echipat conceptul, nu vor ajunge si pe versiunea de serie a lui WRX.

Subaru nu a facut nicio precizare in privinta a ceea ce am putea gasi sub capota, insa speculatiile vorbesc despre un propulsor in patru cilindri, de 2.5 litri, ce va dezvolta cel putin 265 de cai putere.

Noul Subaru WRX nu vine singur in SUA. El va imparti platforma companiei cu un misterios prototip despre care nu se stiu foarte multe lucruri. In aceeasi zi insa, dar la Salonul Auto din Tokyo, Subaru va dezvalui un alt concept numit LEVORG. Acest din urma prototip este descris de oficialii niponi ca fiind un "sport tourer" si serveste drept model de referinta pentru un automobil care va fi lansat in 2014, in Japonia.

Subaru WRX - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Noiembrie 2013