Subaru WRX S4 SporVita vine cu 300 CP si... piele italiana

Subaru WRX S4 SporVita vine cu 300 CP si... piele italiana
  • Noul Subaru WRX S4 SporVita debuteaza oficial in cadrul Salonului Auto de la Tokyo
  • Berlina japoneza propune o motorizare turbo de doi litri si aproximativ 300 de cai putere
  • Principala atractie o reprezinta insa pielea imprumutata de la compania italiana Mario Levi
Distribuie pe Facebook

Subaru va expune in cadrul evenimentului Tokyo Motor Show 2015 o noua versiune a modelului WRX S4. Botezata sugestiv SportVita, varianta cu pricina reuseste sa surprinda mai degraba prin luxul sau interior decat prin performantele tehnice.

Cea de-a 44-a editie a Salonului Auto de la Tokyo se apropie cu pasi repezi, show-ul programat sa ia cu asalt capitala Japoniei intre 29 octombrie si 8 noiembrie pregatind numeroase surprize vizitatorilor sai.

Printre acestea se numara si noul Subaru WRX S4 SporVita, un studiu de design care reuseste sa surprinda mai degraba prin luxul sau interior decat prin performantele tehnice.

Nu de alta dar, vezi tu, surpriza japonezilor pentru vizitatorii Salonului Auto de la Tokyo se lauda cu scaune sport imbracate in piele veritabila, ce are ca sursa de provenienta compania italiana Mario Levi.

Subaru WRX S4 SporVita

Subaru WRX S4 SporVita

Oferit intr-o combinatie de negru si maroniu, materialul cu pricina mai poate fi intalnit, de asemenea, si la nivelul volanului sport in trei spite, schimbatorului de viteze sau fetelor usilor.

Cusaturile de culoare contrastanta, logo-urile speciale de la nivelul tetierelor si accentele omniprezente de negru stralucitor completeaza in cele din urma pachetul interior, alaturi de instrumentele de bord revizuite.

Pe plan tehnic, noul Subaru WRX S4 SporVita nu aduce nici un fel de imbunatatire majora, propulsia sa fiind asigurata tot de o unitate turbo de doi litri si aproximativ 300 CP.

In plus, valorile maxime sunt livrate in continuare tuturor celor patru roti prin intermediul unei transmii CVT, pachetul tehnologic al modelului japonez bucurandu-se inclusiv de prezenta sistemului EyeSight.

Una peste alta, rezultatul final impresioneaza din aproape toate punctele de vedere, singurul sau defect constand in probabilitatea (extrem de) redusa de a fi oferit si intr-o versiune de serie.

Subaru WRX S4 SporVita

Subaru WRX S4 SporVita

Subaru WRX S4 SporVita

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Subaru WRX S4 SporVita
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2015