Sunt primele imagini ale noului BMW Seria 5. Masina bavareza arata ca un mini-Seria 7

Sunt primele imagini ale noului BMW Seria 5. Masina bavareza arata ca un mini-Seria 7
  • Primele imagini oficiale ale noului BMW Seria 5 au ajuns pe internet
  • Automobilul bavareza arata atat la interior, cat si la exterior ca un mini-Seria 7
  • Prezentarea generatiei G30 va avea loc chiar in cursul zilei de maine
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu ar fi trebuit sa debuteze oficial mai devreme de sfarsitul acestei saptamani, noul BMW Seria 5 G30 se vede nevoit sa renunte inca de pe-acum la secretele sale de ordin estetic.

Debutul noului Seria 5 se apropie cu pasi repezi, doar o singura zi pana la prima aparitie a generatiei G30. Dar internetul nu pierde vreme, ci ne dezvaluie... chiar in acest moment cum arata viitorea masina bavareza.

Pe scurt, ca un Seria 7 in miniatura. Indiferent ca vorbim despre aspectul exterior sau despre cel interior, alternativa companiei BMW la luxosul Mercedes S-Class reprezinta principala sursa de inspiratie.

In libera traducere, asta inseamna un design impunator la nivelul caroseriei, cu o parte frontala impunatoare si blocuri optice alungite in prim plan. Din meniu nu lipsesc nici capota bombata a motorului sau multiplele insertii de crom.

La interior avem - deloc surprinzator, de altfel - doua monitoare de inalta rezolutie, unul servind la afisarea ceasurilor de bord, iar celalalt venind la pachet, bineinteles, alaturi de sistemul de infotainment iDrive.

Pe plan tehnic, se zvoneste ca noul BMW Seria 5 va adopta o platforma realizata din aluminiu, otel si fibra de carbon, generatia G30 reusind astfel sa salveze pana la 100 de kilograme comparativ cu reiteratia anterioara a masinii bavareze.

Cat despre gama de motorizari, ei bine... este de asteptat ca meniul sa includa o lista variata cu optiuni turbo in patru, sase si, bineinteles, opt cilindri. Pe benzina, motorina si, de ce nu, insotite de un motor electric.

Acestora li se vor alatura, conform acelorasi informatii disponibile la acest moment, cutii manuale cu sase rapoarte sau transmisii automate cu noua trepte de viteza, in timp ce versiunea M5 va miza in continuare pe o unitate cu dublu ambreiaj.

Mai multe detalii despre noul BMW Seria 5 vom afla in cursul zilei de maine, atunci cand a fost programata prezentarea oficiala a generatiei G30. Tot atunci vom face cunostinta, in cele din urma, si cu toate detaliile vizuale.

Noul BMW Seria 5 - Primele poze

Noul BMW Seria 5 - Primele poze

Noul BMW Seria 5 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2016