Surprins pe Nurburgring. Noul Megane RS vrea cu orice pret coroana pentru cea mai rapida masina cu tractiune fata

Surprins pe Nurburgring. Noul Megane RS vrea cu orice pret coroana pentru cea mai rapida masina cu tractiune fata
  • Noul Megane RS a fost surprins pe Nurburgring
  • Vrea sa devina cel mai rapid model cu tractiune fata
  • Recordul ii apartine momentan Hondei Civic Type R
Distribuie pe Facebook

Un Renault Megane RS de ultima generatie a fost surprins pe legendarul Nurburgring Nordschleife, pregatindu-se cel mai probabil pentru a deveni cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe celebrul circuit german.

Vestitul circuit situat in vestul Germaniei este un fel de teritoriu obligatoriu de cucerit pentru noile modele care se pregatesc sa debuteze pe piata. Asta deoarece timpii realizati aici, sau recordurile dupa caz, au ajuns sa cantareasca foarte mult in viziunea fanilor si implicit a clientilor.

Renault Megane RS

Renault a lansat noul Megane RS in urma cu ceva timp, impreuna cu o unitate turbo de 1.8 litri, capabila de 280 de cai putere si 390 Nm cuplu. Acesta este pachetul cu care hot-hatch-ul francez intentioneaza sa-i fure coroana Hondei Civic Type R si sa devina cel mai rapid model de serie cu tractiune fata de pe Nurburgring.

Renault Megane RS

Pentru a reusi, modelul din Hexagon trebuie sa parcurga cei 20,8 kilometri in mai putin de 7 minute si 43,8 secunde, rezultatul obtinut de rivalul sau din Tara Soarelui Rasare.

Renault Megane RS

Desi are cu 40 de cai si 10 Nm mai putin decat acesta, noul Megane RS pariaza pe celelalte atribute tehnice pentru a invinge Civic-ul Type R. Printre acestea regasim suspensia derivata din motorsport, virarea cu toate patru rotile, aerodinamica imbunatatita si nu in ultimul rand, sasiul inteligent.

Renault Megane RS

Hot-hatch-ul francezilor a fost deja surprins in timp ce testa terenul, asa ca vestile despre un posibil nou record ar putea aparea in zilele urmatoare. In orice caz, oficialii Renault vor sa se laude cu aceasta noua isprava inainte ca modelul sa fie disponibil pentru vanzare, adica luna decembrie a acestui an. Pana acum, lista de preturi este necunoscuta.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Renault Megane RS
mai multe