Sute de imagini noi cu Honda Accord. Masina japoneza ofera acum o cutie cu 10 trepte si motorul lui Civic Type R

  • Honda a lansat o noua generatie a modelului Accord
  • Automobilul japonez se lauda cu un design complet revizuit
  • Gama de motorizari a primit unitatea de pe Civic Type R
Distribuie pe Facebook

Lansarea pe piata a noii Honda Accord a adus cu sine mai bine de 250 de imagini proaspete ce surprind exteriorul, interiorul si, nu in ultimul rand, motoarele masinii japoneze.

Honda Accord a terminat-o, cel putin pentru moment, cu piata din Europa. In Statele Unite ale Americii insa, masina japoneza a primit de curand o noua generatie, a zecea la numar.

Compacta Civic pare sa fi reprezentat principala sursa de inspiratie la exterior, acolo unde linia alungita a plafonului si portbagajul scurtat ne duc cu gandul la un fastback in cinci portiere.

La interior, in schimb, noua Honda Accord se bucura de propria identitate. Elementul surpriza il reprezinta display-ul similar unei tablete, montat in partea posterioara a consolei centrale.

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Sub capota, proaspat lansata masina japoneza a renuntat la celebra motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitate de 3.5 litri, in locul acesteia facandu-si aparitia un... 2.0 turbo.

Imprumutata de la Civic Type R, unitatea numai in patru pistoane dezvolta o putere maxima de 252 CP. Mai mult de-atat, in cazul noii Honda Accord, poate fi cuplata la o automata cu zece trepte.

Potrivit oficialilor japonezi, clientii mai opta si pentru un benzinar 1.5 turbo de 192 CP, dar si pentru un sistem hibrid - care combina doua motoare electrice cu unul Atkinson, de doi litri.

Noua Honda Accord cantareste cu pana la 80 kilograme mai putin decat masina pe care o inlocuieste. Ofera o suspensie MacPherson pentru puntea fata si una multi-link pentru cea spate.

Din punct de vedere tehnologic, clientii modelului japonez vor putea opta pentru scaune fata ventilate, incarcare wireless pentru telefonul mobil si conectivitate 4G LTE, printre altele.

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Noua Honda Accord - Galerie Foto

Si mai multe fotografii cu cea de-a zecea generatie a modelului Honda Accord - fotografii ce surprind exteriorul, interiorul si chiar motoarele masinii japoneze, sunt disponibile la urmatoarea adresa.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (259) Poze Noua Honda Accord - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2017