Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012

Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012
In cadrul celei de-a 82-a editii a Salonului Auto International de la Geneva, Suzuki va expune o gama de modele ce reprezinta ultimele evolutii in materie de tehnologie. Cu aceste modele, producatorul japonez, un expert recunoscut global in clasa automobilelor compacte, va prezenta oficial viziunea brandului cu privire la o noua era in automobilism.
Distribuie pe Facebook

G 70 - Aerodinamica consolidata si greutate redusa la minimum

Prezentat si la Salonul Auto de la Tokyo, sub denumirea de Regina, conceptul reprezinta viziunea marcii in privinta viitoarei compacte din portofoliu.

Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012

Cantareste doar 730 de kg, datorita unui accent clar pe minimalizarea greutatii si are un coeficient aerodinamic cu cel putin 10% mai mic decat modelele de serie actuale oferite in segmentul A. Acest lucru se datoreaza eforturilor lipsite de compromisuri pentru a spori performanta aerodinamica. Ca urmare, valoarea emisiilor de CO2 este la fel de scazuta, aceasta inregistrand doar 70 g/km, conform noilor cicluri de masurare NEDC - New European Driving Cycle.

Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012

Swift Range Extender - un vehicul electric compact, care extinde distanta de parcurgere cu un ansamblu motor-generator.

Plecand de la Swift Plug in Hybrid, prezentat la Geneva in 2010, Suzuki a avansat in dezvoltarea tehnologiei proprii pentru masini eco, anul acesta prezentand in premiera europeana modelul Swift Range Extender, de data aceasta conceptul fiind bazat pe actualul model de serie Swift.

Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012

Swift Range Extender poate parcurge 30 de kilometri cu o baterie incarcata complet si isi poate extinde distanta de parcurgere cu un ansamblu motor-generator. Spre deosebire de vehiculele electrice, care depind in totalitate de alimentarea bateriei, Swift Range Extender beneficiaza de o baterie litiu-ion mai compacta, care presupune timp de incarcare mai mic si, cantareste mai putin, utilizeaza mai putine resurse si nu in ultimul rand, presupune costuri diminuate.

Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Suzuki la Salonul Auto de la Geneva 2012
mai multe