Te lasa cu gura cascata. Noua masina construita in China arata mai bine decat orice Audi, BMW sau Mercedes

Te lasa cu gura cascata. Noua masina construita in China arata mai bine decat orice Audi, BMW sau Mercedes
  • Chinezii anunta debutul unui nou crossover
  • Este vorba despre modelul UNI T
  • Motorizarile includ doua benzinare turbo
Distribuie pe Facebook

Nu este insa nevoie sa ne crezi pe cuvant. Te poti convinge si singur de cele spuse de noi, urmarind primele fotografii oficiale ale crossover-ului UNI T.

Chinezii incep anul 2020 in forta, compania locala Changan Automobile lansand zilele acestea pe piata un nou brand. Este vorba despre UNI, al carui prim produs consta intr-un crossover despre care se spune ca va debuta public abia in luna aprilie.

Din fericire, persoanele vor sa-si schimbe actuala masina nu trebui sa astepte debutul Salonului International de la Beijing pentru a face cunostinta cu modelul UNI T, trei fotografii care surprind design-ul exterior ajungand pe internet chiar astazi.

Masurand putin peste patru metri si jumatate in lungime, respectivul autoturism impresioneaza in special formele caroseriei in cinci portiere, care amintesc, pe alocuri, de Hyundai Nexo. Daca aspectul partii frontale ti se pare mult prea curajos...

... ei bine, stai sa vezi cum arata noul UNI T de la spate. Cu o linie coborata a plafonului, panouri bine conturate si, colac peste pupaza, un spoiler din a carei dotare nu lipsesc nici difuzorul proeminent de aer, nici evacuarea cu patru tobe de esapament.

Imaginile interioare lipsesc cu desavarsire din peisaj, lucru care se poate spune inclusiv despre gama de motorizari. Ce este drept, se pare ca primul produs al noului brand infiintat de compania Changan Automobile va fi oferit alaturi de doua optiuni.

Presa chineza precizeaza ca marea batalie pe clienti se va intre o unitate de doi litri si un propulsor cu capacitatea cilindrica de numai 1.5 litri. Ambele pe benzina, cu un sistem de supraalimentare pe baza de turbina si puterea maxima inca necunoscuta.

UNI T

UNI T

UNI T

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 13 Ianuarie 2020