Testul pe care il asteptam cu totii. Cat de rapida este noua masina de performanta de la Volkswagen

Testul pe care il asteptam cu totii. Cat de rapida este noua masina de performanta de la Volkswagen
  • Test de performanta cu primul Volkswagen T-Roc R din istorie
  • Automobilul de 300 CP ne arata cat de rapid este pana la 100 km/h
  • Meniul standard include si sistemul de tractiune integrala 4Motion
Distribuie pe Facebook

Sub capota, un benzinar turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri livreaza tuturor celor patru roti undeva in jurul a 300 CP.

Anuntat inca din primavara acestui an si prezentat de curand in detaliu, prin intermediul unei galerii foto care cuprinde peste 200 de imagini interioare si exterioare, primul Volkswagen T-Roc R din istorie revine in atentia noastra.

Noua masina de performanta a companiei din Wolfsburg, care gazduieste in compartimentul motor un benzinar turbo de doi litri, 300 de cai putere si 400 de Nm, a fost supusa unui test de acceleratie de tipul 0 - 100 de kilometri pe ora.

Inainte insa de a urmari desfasurarea si, totodata, concluziile respectivei incercari, tinem sa reamintim ca in dotarea standard se mai regaseste si o cutie automata cu dublu ambreiaj, careia i se alatura un sistem de tractiune integrala.

Daca mai conteaza, pachetul estetic al primului Volkswagen T-Roc din istorie propune - asa cum era, de altfel, de asteptat - spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante de dimensiuni generoase.

Meniul exterior continua cu o evacuare cvadrupla si un eleron pentru plafon, in timp ce volanul cu parte inferioara plata si scaunele bine conturate se numara printre principalele atractii specifice departamentului interior, evident.

La final, precizam ca nota minima de achitat in cazul noii masini de performanta a companiei din Wolfsburg se ridica, cel putin pe piata auto din Germania, la suma de 43.995 de euro, dupa cum precizam si la inceputul acestei saptamani.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2019