Ti-ai dori un Kuga RS? Pentru ca Ford s-ar putea sa-l lanseze

Ti-ai dori un Kuga RS? Pentru ca Ford s-ar putea sa-l lanseze
  • Ford se gandeste la un SUV de performanta
  • Primul pe lista este Kuga RS
  • Anuntul a fost facut de directorul diviziei de performanta
Distribuie pe Facebook

In cel mai recent interviu, directorul diviziei de performanta de la Ford a precizat ca americanii se gandesc la dezvoltarea unui SUV care sa poarte insigna RS. Daca aceasta idee se va concretiza, cel mai probabil primul model din aceasta noua familie va fi Kuga RS.

SUV-urile au devenit extrem de cautate in ultimii ani, iar datorita unor cereri din ce in ce mai mari, constructori de automobile au fost nevoiti sa-si schimbe strategia din mers si sa treaca dezvoltarea de noi SUV-uri pe primul plan. Astfel au aparut SUV-uri de mari dimensiuni, SUV-uri coupe si chiar decapotabile, crossovere sau SUV-uri de performanta.

Ford Kuga ST-Line

Chiar daca probabil nu ii vezi utilitatea, aceasta ultima categorie nu duce lipsa de clienti, tocmai de aceea americanii de la Ford vor sa intre pe acest segment de piata. Confirmarea a venit de la directorul divizie de performanta Dave Pericak, care a precizat in cel mai recent interviu acordat celor de la Car Dealer Magazine ca americanii se gandesc la dezvoltarea unui asemenea model.

Ford Kuga ST-Line

"Daca ar trebui sa faci tot posibilul pentru a se comporta ca si un model RS, atunci raspunsul ar fi pozitiv. Cred ca clientii iubesc performanta. [...] Cred ca am vazut atat in SUA cat si la nivel global ca oamenilor le plac masinile cu un look agresiv, sportive, vor putere si motoare imbunatatite, asa ca raspunsul este da. Clientii de SUV-uri ar aprecia performanta, cu siguranta," sustine Pericak.

Ford Kuga ST-Line

Deocamdata aceasta este doar o idee, insa daca va prinde radacini iar un asemenea model va intra pe linia de productie, atunci cel mai probabil acesta va fi un Kuga RS. Este foarte devreme sa vorbim despre design, pachet de dotari sau chiar gama de motorizari, insa oficialul americanilor este de parere ca in ciuda experientei limitate in acest segment, pot livra un model "credibil".

Ford Kuga ST-Line

"Daca te uiti la piata SUV-urilor din prezent, nu prea sunt modele credibile acolo. Sunt cativa care au incercat sa faca ceva partial si s-au intamplat unele lucruri, insa nimic credibil. Asadar, eu cred ca exista aceasta oportunitate," a incheiat directorul diviziei de performanta Ford.

Ford Kuga ST-Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Ford Kuga ST-Line
mai multe